Sharleen Spiteri: Вълнувам се от срещата си с българската публика


Sharleen Spiteri: Вълнувам се от срещата си с българската публика

3409

Дни преди визитата у нас на Texas, вокалистката на бандата Sharleen Spiteri сподели своето вълнение от предстоящия концерт у нас, тъй като това е първо посещение на групата в България.

Както MySound.bg нееднократно писа, организираното от Loud Concerts събитие ще се състои в зала 1 на НДК от 20.00 ч. на 2 октомври. Атрактивната певица обеща на българските си фенове страхотно парти, което със сигурност ще остане завинаги в сърцата им.

Електронният проект Kvasir (https://youtu.be/_OxE1dOMS4U) ще подгрее публиката за хедлайнърите.  

Билетите за концерта на Texas са в продажба чрез мрежата на Eventim (www.eventim.bg) и партньорите им в цялата страна - магазинитe Office 1 Superstore, OMV, "Български пощи" и "Технополис". Ценовите категории са от 65 до 120 лева в зависимост от местоположението в залата. Всеки фен може да използва и опцията на Eventim Print at Home, която дава възможност да се отпечатва закупения електронен билет вкъщи.

В зала 1 на НДК няма да се допуска внасянето на застрашаващи здравето опасни предмети. Забранено е също така внасянето на фотоапарати със сменяем обектив, професионални видеокамери и други професионални записващи устройства.

Всички посетители под 18 години трябва да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от придружител с попълнена декларация. Тя може да бъде свалена От сайта www.loudconcerts.com  (http://loudconcerts.com/sites/default/files/declaracia_deca.pdf). Декларацията може да бъде получена и от охраната на входа на зала 1 в НДК. Документът трябва да бъде попълнен, подписан и представен на входа, като няма нужда да бъде нотариално заверен.

Деца до 7-годишна възраст ще влизат на концерта безплатно, но с придружител, попълнена декларация и без право на седящо място.

Снимка: The Sun

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички