Орлин Павлов вдигна на крака публиката в зала 1 на НДК


Орлин Павлов вдигна на крака публиката в зала 1 на НДК

4193

С бурни аплодисменти публиката в зала 1 на НДК извика Орлин Павлов на сцената за първия му самостоятелен концерт там. Както MySound.bg нееднократно писа, на него певецът представи премиерно своя първи албум "Още малко..."  Още с първите акорди на песента "Секунда" страхотната енергия и заряд на изпълнителя се преляха в залата. С овации се приеха и другите нови парчета от диска. Орлин сподели, че е много вълнуващо да усетиш истинската и неподправена реакция на хората към музиката му по такъв начин, на момента. Благодари и на всички, които подкрепят българската музика. 
Новите изпълнения се редуваха с най-големите му хитове и обичани парчета. Цялото музикално преживяване беше брилянтно допълнено от звук и осветление на изключително ниво, което определно впечатли гостите. Мултимедията включваше и кратки видеа с документални кадри от детството и живота на вокалиста. През цялото време публиката не спря да аплодира, да пее и танцува с него. 
Силно въздействащи бяха изпълненията на Орлин с джаз триото JP3 - Живко Петров, Димитър Семов и Веселин Веселинов-Еко в "Джеймс Бонд", с Белослава във "Всяка година по същото време" и част от музикантите от група Каффе, с които се разходиха във времето назад. Запомнящо се беше и участието на рапъра и музикант Бобо, с когото освен "Секунда", изпяха и новото парче от диска "Последното добро момче". Овации обра и изпълнението на "Още малко" в акапелен вариант с единствената по рода си вокална формация Спектрум.
Кулминацията на вечерта беше изпълнението на триото – Орлин Павлов, Любо Киров и Владимир Ампов – Графа. Те представиха песента "Заедно", след което и новото си парче "Приятели завинаги",  показвайки  защо са сред най-добрите български изпълнители. 
На сцената бяха и изключителните музиканти Ангел Дюлгеров (китара), Мартин Ташев (тромпет и вокали), Милен Кукошаров (пиано), Васил Вутев (барабани), Борислав БояджиевБорче (перкусии), Владислав Мичев (тромбон), Димитър Льолев (саксофон), Георги Стойков (тромпет), Евден Димитров (бас), Волен Милчев (вокали), Жоро Янев (китара) и Мирослав Иванов (китара). В залата преди концерта пускаше DJ Stephan Love.
Орлин Павлов за пореден път демонстрира висока класа и професионализъм. С този концерт постави началото и на националното си турне "Още малко...", което ще премине през Пловдив на 5 октомври в Драматичния театър, Бургас на 13 октомври в Държавната опера, Варна на 15 октомври във Фестивалния и конгресен център и ще завърши на сцената в ДКС "Васил Левски" във Велико Търново на 20 октомври. Първият самостоятелен албум на Орлин Павлов вече е на пазара и е в продажба в разпространителската мрежа. 
Снимка: Красена Ангелова

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички