Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

Орлин Павлов вдигна на крака публиката в зала 1 на НДК


Орлин Павлов вдигна на крака публиката в зала 1 на НДК

4208

С бурни аплодисменти публиката в зала 1 на НДК извика Орлин Павлов на сцената за първия му самостоятелен концерт там. Както MySound.bg нееднократно писа, на него певецът представи премиерно своя първи албум "Още малко..."  Още с първите акорди на песента "Секунда" страхотната енергия и заряд на изпълнителя се преляха в залата. С овации се приеха и другите нови парчета от диска. Орлин сподели, че е много вълнуващо да усетиш истинската и неподправена реакция на хората към музиката му по такъв начин, на момента. Благодари и на всички, които подкрепят българската музика. 
Новите изпълнения се редуваха с най-големите му хитове и обичани парчета. Цялото музикално преживяване беше брилянтно допълнено от звук и осветление на изключително ниво, което определно впечатли гостите. Мултимедията включваше и кратки видеа с документални кадри от детството и живота на вокалиста. През цялото време публиката не спря да аплодира, да пее и танцува с него. 
Силно въздействащи бяха изпълненията на Орлин с джаз триото JP3 - Живко Петров, Димитър Семов и Веселин Веселинов-Еко в "Джеймс Бонд", с Белослава във "Всяка година по същото време" и част от музикантите от група Каффе, с които се разходиха във времето назад. Запомнящо се беше и участието на рапъра и музикант Бобо, с когото освен "Секунда", изпяха и новото парче от диска "Последното добро момче". Овации обра и изпълнението на "Още малко" в акапелен вариант с единствената по рода си вокална формация Спектрум.
Кулминацията на вечерта беше изпълнението на триото – Орлин Павлов, Любо Киров и Владимир Ампов – Графа. Те представиха песента "Заедно", след което и новото си парче "Приятели завинаги",  показвайки  защо са сред най-добрите български изпълнители. 
На сцената бяха и изключителните музиканти Ангел Дюлгеров (китара), Мартин Ташев (тромпет и вокали), Милен Кукошаров (пиано), Васил Вутев (барабани), Борислав БояджиевБорче (перкусии), Владислав Мичев (тромбон), Димитър Льолев (саксофон), Георги Стойков (тромпет), Евден Димитров (бас), Волен Милчев (вокали), Жоро Янев (китара) и Мирослав Иванов (китара). В залата преди концерта пускаше DJ Stephan Love.
Орлин Павлов за пореден път демонстрира висока класа и професионализъм. С този концерт постави началото и на националното си турне "Още малко...", което ще премине през Пловдив на 5 октомври в Драматичния театър, Бургас на 13 октомври в Държавната опера, Варна на 15 октомври във Фестивалния и конгресен център и ще завърши на сцената в ДКС "Васил Левски" във Велико Търново на 20 октомври. Първият самостоятелен албум на Орлин Павлов вече е на пазара и е в продажба в разпространителската мрежа. 
Снимка: Красена Ангелова

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички