Фестивал на рибата и виното с велики български групи в Бургас


Фестивал на рибата и виното с велики български групи в Бургас

3666

Тазгодишното издание на Фестивала на рибата и бирата в Бургас ще проведе на площад "Тройката" от 5 до 7 октомври. За настроението и празничната атмосфера ще се погрижат музикантите от най-култовите български рок банди - Щурците, Тангра, Сигнал и Диана Експрес. Програмата на кулинарния фест предлага на бургазлии и гости на града да се насладят на невероятни рибни ястия, приготвени от най-добрите майстори и за първи път впечатляващ гурме щанд с Камелия Воче. Уникална селекция на най-добрите вина от цял свят, над 10 от най-популярните рецепти за греяно вино и сангрия по рецепта на шеф Петров са само част от изненадите, които  очакват присъстващите.
Мини лунапарк с огромни стрелбища, томболи и сладки изкушения ще радват най-малките гости на събитието.
В комбинация с кулинарните изкушения и ароматните вина за доброто настроение ще се погрижат и едни от любимите гласове на българската рок сцена. В петък от 19.00 часа фестивала ще открият Валди Тотев с вечните хитове на Щурците и бандата на Фънки и Стенли, в събота на сцената ще бъдат изпяти едни от любимите песни на българската естрада от дует Шик и Илия Ангелов от Диана Експрес, а рок динозаврите Сигнал ще зарадват своите фенове в неделя.
Всеки ден на сцената на Фестивала на рибата и виното ще се изявяват и самодейни таланти от Бургас. Посетителите ще могат да се забавляват с дневните турнири по белот и по табла, а също и да научат интересни факти в т.нар. "училище за вино", където всеки ден ще има събеседване и открити уроци по винарство с най-добрите сомелиери. Най-добрият хоби готвач Станислав Райчев ще изнесе открит урок по готвене на рибни вкусотии от 12.00 ч. на 6 октомври, събота.
В неделния ден преди обяд ще има конкурс за снимка с най-голям морски улов, а победителят ще отнесе голяма награда.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички