Deep Zone Project на амбициозно турне в САЩ


Deep Zone Project на амбициозно турне в САЩ

4385

Deep Zone Project -eдна от най-успешните групи за модерна българска музика, тръгва на турне в Северна Америка през ноември.   DJ Диан Соло, китаристът Дани Димитров и новата вокалистка Ева-Мария ще сътворят "много удари в минута", но поднесени по елегантен начин.Турнето е организирано от BG Voice (новинарският лидер в САЩ и Канада) и партньорски промоутъри. Ето някои от градовете, през които ще премине турнето: Ню Йорк, Лас Вегас, Чикаго, Бостън, Вашингтон, Сиатъл, Денвър, Тампа ... Скоро се очаква и обявяването на още градове и дати.
Програмата, както самите музиканти я описват, е няколко часа приключение, което започва с диджейски сетове, подготвени от ветерана DJ Диан Соло. "Това турне на Deep Zone в Америка ще бъде предимно ориентирано към българите там и затова сме направили една селекция от може би най-емблематичните български песни, както и съвременни поп и естрадни, които обаче сме ги облекли в нов съвременен клубен звук, като не се отдалечаваме много от оригиналите", казва DJ Диан Соло. Той допълва: "С тези песни са израснали много поколения и в един момент тези песни, същите, ги чуваме в малко по-различна версия и става много готино, ние това сме го виждали много пъти по нашите партита". За музиканта това не е първо турне, а от предишните си пътувания пази очарователни спомени за публиката в САЩ. "Страшно готини хора, много нови приятели си създаваме там. Много качествени хора, които, да си призная, лекичко съжалявам, че са се отдалечили, но в крайна сметка всеки има избор. Хубавото е, че вече светът е доста по-малък и от време на време за тези, които нямат възможност да дойдат в България, България ще дойде при тях. България реално е там, където има българи. Ние ще донесем и слънцето, ще донесем и българския флаг, и България в САЩ", обещава движещата сила на бандата.
През 2008 година групата заедно с тогавашната си вокалистка Йоанна Драгнева представи България на конкурса "Евровизия" с песента "DJ Take Me Away". Taзи година Deep Zone Project откриха Световното първенство по художествена гимнастика в зала "Арена Армеец". "Много сме горди, че Илияна Раева се обади точно на нас", казва Ева-Мария, която с усмивка си спомня как седмици след заснемането на клипа все още е имала брокат в косата си. Песента носи името "Златните момичета" и е посветена на българските гимнастички.
Енергичните музиканти се надяват да срещнат много нови приятели в Северна Америка, а защо не да ги направят и част от нов видеоклип. "Ние фактически дни допреди да тръгнем в САЩ ще сме направили много нови неща, в момента ги работим в студио. Така че тези, не пропускайте турнето на Deep Zone в САЩ, защото ще бъдете част от нещо наистина много специално и много българско", казва DJ Диан Соло, който издава, че, освен с много настроение, групата идва в Америка и с чисто нова песен, записана буквално дни преди полета.
"Гарантираме, че това ще бъде едно от най-добрите лайв изпълнения и български партита, правени някога в САЩ" обещават в заключение от Deep Zone Project.  Тук може да намерите официалния YouTube канал на групата.  

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички