Обичайните заподозрени откриват реновираното кино Култура


Обичайните заподозрени откриват реновираното кино Култура

4019

Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени ще поставят началото на програмата в едно от най-интересните нови пространства в София.

Гостуването, специално подготвено за кино "Култура", е своеобразен музикален филмов проект на групата. Единствено на това място от 20.00 ч. на 12 октомври Обичайните заподозрени ще изпълнят песни и инструментални композиции от любими български ленти.
 
Дизайнът на кино "Култура" е своеобразен декор, разположен сред три основни екрана. Интериорът е изграден от различни кино референции и елементи, които го превръщат в едно от особено редките тематични места в града. Това внимание и любов към киното е закодирано още в име на мястото. Кино "Култура" е един от емблематичните стари киносалони в София. В миналото той се е намирал между ул."Солунска" и ул. "Граф Игнатиев". Имало е два салона и филмова програма от цял свят. Бил е сред знаковите софийски киносалони.

Отдавайки почит на вече несъществуващото кино, стремежът за настоящето кино "Култура" ще бъде да се превърне в уютно и убежище в центъра на града. Неговите мобилни пространствени решения позволяват разнообразен диапазон от кино, сценични и музикални събития.

То ще е място за изкуство, добро прекарване и срещи с приятели.

Снимка: Георги Палейков

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички