Josh Wink със специален сет в София


Josh Wink със специален сет в София

3724

Легендата на световната електронна сцена Josh Wink пристига за ексклузивен сет в "Терминал 1" по покана на самия клуб този петък, 12 октомври.

Той лети директно от Щатите - само за две дати в Европа: София и Лайпциг. Локацията на популярното сстолино заведение с капацитет от само 500 души, което прави гостуването на диджея изключително специално. А то е част от серия ивенти - обща инициатива на домакините и Smirnoff - с основна идея големи имена да бъдат представени максимално близо до аудиторията. Както MySound.bg своевременно обяви, гост на първата част от кампанията бе Westbam само преди по-малко от месец.

За още по-богата атмосфера и удоволствие на феновете, заедно с Josh Wink в програмата на петъчната вечер ще се включат двама от най-ярките представители на най-титулуваното движение за електронна музика в България - Metropolis, а именно - Ясен Петров и DJ Steven. Първият от тях ще открие вечерта с тричасов сет от 23.00 ч., като вратите на "Терминал 1" отварят час по-рано. Точно в 02.00 ч. на сцената ще излезе хедлайнърът, който ще вихри зад пулта минимум два часа. Веднага след него - до самия край в 08.00 ч., събитието ще бъде продължено концептуално от DJ Steven.

Билети - в продажба чрез мрежата на Eventim.bg, като интересът към тях е доста засилен. Каси - щанд на Eventim на ул. "6-ти септември", Office 1 Superstore, OMV, Orange Center, Orange.bg, Usit Colours, Билетен център НДК, "Строежа", "Български пощи", "Вастелс България", каса "Арена Армеец", "Технополис", Duende Travel София, книжарниците "Бард" и "На спирката", както и онлайн през сайта на компанията.

Броят на пропуските е ограничен до 400, поради което организаторите препоръчват възможно най-ранното им закупуване.

Страница на събитието във Фейсбук: Josh Wink (USA) - DJ Set at Club Terminal 1 - 12 October 2018!

https://www.facebook.com/events/2007929702789925

Josh Wink: "Higher State Оf Consciousnes" (Оriginal Video)

https://www.youtube.com/watch?v=Y9gWA491H4U

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички