Посланиците на времето ни изпращат в друга вселена


Посланиците на времето ни изпращат в друга вселена

6741

Тотално изпепеляване предстои в столичния "Инфо експо" център от 22.00 ч. на 27 октомври, събота. Посланиците на времето, повелителите на елементарни частици Photon oще навлязат във вселената на "Метрополис" за междугалактически сблъсък, равносилен на Големия взрив. "Фотонът е фундаменталната частица на видимата светлина, с уникалното свойство да бъде както частица, така и вълна. Фотонът има нулева маса за почивка и винаги се движи със скоростта на светлината".
Всяко Фотон събитие е уникално, тъй като преплита в себе си разнообразието от подбора на диджеите, през светлинното шоу до избора на локацията. Концепцията поставя акцент върху понятието фотон, представяйки мултисензорния опит, насочващ вниманието ни върху хомогенното преплитане на звук, светлина и архитектура.
В това издание имаме възможност да станем свидетели на обединението на суперсилите на четирима титани, превърнали се в икони на световната техно сцена. Членовете на звездния квартет са: -   създателят на един от най-престижните техно лейбъли в света Клокуъркс, неуморният повелител на времето Бен Клок, който е мозък на партито;-   майсторът на звуковата манипулация Родхед (на снимката);-   лондоското чудо с нулево напрежение Фейз;-   грузинската защитничка на свободата Нева.
Четиримата ще въвлекат присъстващите в мощен водовъртеж от силни преживявания, а суперсилите им ще ги отнесат на друга галактика. Междупланетният проект пристига в България за пръв път, като само седмица преди събитието представи грандиозното си шоу в колаборация с Ауейкънингс фестивала в Амстердам, Холандия.
Ексклузивното събитие е седмо в поредицата, като част от предишните му издания са били в легендарни клубове като "Басиани", Грузия и "Бергхайн", Берлин.
Space X може да те заведе до Марс, а Photon на Андромеда.
Билетите са в продажба през платформата на Eventim и ePay.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички