Броени дни до концерта на Джетро Тъл в София


Броени дни до концерта на Джетро Тъл в София

3926

Както MySound.bg вече съобщи, британските рок легенди Джетро Тъл (Jethro Tull) ще посетят България този месец по покана на "София Мюзик Ентърпрайсис".

За щастие на многобройните почитатели на групата, София ще е част от юбилейното им последно турне по повод 50-тата годишнина от създаването на формацията, която ще разтърси зала 1 на НДК от 20.00 ч. на 17 октомври. С характерното си звучене, включващо фолк, блус, класически и рок мотиви, както и вълшебната мелодия на флейтата на Ian Anderson, концертът ще е изключително специален и ще продължи повече от два часа.
 
Джетро Тъл е една от най-успешните прогресив рок групи на всички времена с над 60 милиона продадени албума по целия свят, а неповторимото им творчество печели любовта на феновете вече 50 години. Музикантите са носители на редица отличия, включително награда "Грами" за най-добро вокално и инструментално хард рок/метъл изпълнение през 1988 за "Crest Оf А Knave", надделявайки над имена като Metallica, Iggy Pop и AC/DC.

Англичаните ще пристигнат у нас много рано сутринта в деня на концерта. Ian Anderson е впечатлен от България и с огромно нетърпение очаква отново да посети София. Бележитата група е планувала обяд в луксозен ресторант в подножието на Витоша.

Юбилейното последно турне на Джетро Тъл стартира през март и е едно от най-мащабните досега. С над 70 дати, световната обиколка преминава през САЩ, Канада и цяла Европа и ще продължи до края на 2018 година.

Билетите за концерта на Джетро Тъл в София са на цени от 70 лева до 130 лева и все още могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim, както и онлайн на www.eventim.bg.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички