Европейското турне на Годсмак се отлага


Европейското турне на Годсмак се отлага

3705

Американците Годсмак (Godsmack) са принудени да отложат предстоящото си европейско турне заради неочакваната смърт на сина на китариста Тони Ромбола (вдясно на снимката), известиха организаторите на дългоочаквания концерт на бандата в България през ноември. 

В официално изявление Съли Ерна споделя становище на групата, касаещи последните събития: "С най-голямо съжаление от името на нашия китарист Тони и жена му Сю, пиша лично това съобщение до всички наши фенове по света, за да ви кажа, че Тони и семейството му преживяват загуба, която никой родител не заслужава. Синът на Тони и Сю - Джо Фей, почина неочаквано миналата седмица на ранната възраст от 34 години. Той беше един от най-добрите и мили хора, които някога съм срещал. И най-важното - Джо беше фен, както всички вас. Той буквално преживяваше успехите на Годсмак, чрез баща си. Винаги беше много развълнуван и горд да бъде около нас и ще ни липсва дълбоко.

Докато още чакаме повече информация за случилото се, най-учтиво ви молим да уважите личното пространство на Тони и семейството му. Оценяваме търпението ви, молитвите и подкрепата в този момент. Обещавам ви, че ще се завърнем по-големи и по-силни в началото на 2019-та и ще свирим на всички планирани концерти в Европа и по света. Бъдете готови!"

Както MySound.bg нееднокоратно писа, европейското турне на Годсмак беше планирано да започне от Стокхолм на 29 октомври и да завърши в София на 27 ноември. Цялата обиколка сега се измества за началото на 2019 година, като детайлите ще бъдат съобщени съвсем скоро.

"От името на Bulgarian Live Music искаме да изкажем дълбоките си съболезнования за тази ужасна трагедия. В момента работим по новата дата за следващата година и съвсем скоро ще обявим кога групата ще направи шоуто си в София. Билетите, закупени до момента, ще важат за новата дата и без да е нужно презаверяване. След обявяването на новата дата всички, които нямат възможност да присъстват, ще могат да върнат своите билети", споделя Алекси Калев.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички