Прощалната обиколка на Manowar се разраства


Прощалната обиколка на Manowar се разраства

4003

Метъл титаните Manowar обявиха първия си концерт в Украйна, най-мащабното си турне в Русия и своето завръщане в Беларус (Минск 23 март 2019-а) като част от турнето The Final Battle, започнало през 2017-а, с което групата ще се сбогува с феновете си по света.

Тази част от обиколката включва още нещо, което предстои на бандата и нейните почитатели за пръв път: концерт в Лонгийърбюен (Longyearbyen), Свалбард -  архипелаг между континентална Норвегия и Северния полюс. Последната битка бе анонсирана в съобщение до феновете: "Турнето Gods And Kings бе един от най-важните моменти в нашата кариера. Сцената, звукът, видеото и вие, нашите фенове, бяхте великолепни! След такова невероятно турне беше ясно, че следващия път трябва да отидем още по-високо и отвъд всичко, което някога сме правили; нещо, което да изпълни мечтите на всеки Manowarrior. Това ще бъде и финалният момент, в който да кажем "Благодаря и сбогом"! Последната битка ще започне в Германия и ще ни отведе по целия свят, за да кажем сбогом на всички вас. Тези, които се присъединят към това турне, ще станат свидетели на запомнящ се концерт на групата, посветила своята кръв, сърца, души и всеки момент от кариерата си на True Heavy Metal. Призоваваме всички Manowarriors да се подготвят и да се присъединят към нас в Последната битка!"

Както групата обяви, целият сетлист на турнето през 2019-а ще бъде определен от гласовете на почитателите. "Огромен брой фенове се включи в гласуването! Само любими песни на фенове! В процес сме на съставяне на убийствен сетлист, посветен на нашите фенове и техните желания", разкрива басистът, композитор и съосновател на групата Joey DeMaio в далечната 1980-а година. Лично той огласи участието на Manowar в афиша на Helfest, Франция, появявайки се изненадващо на сцената след изпълнението на Iron Maiden: https://youtu.be/GcHyL3P47k0

Но това не е всичко. През ноември 2019-а Joey DeMaio ще отвори тайните архиви групата и феновете ще имат възможностт да чуят лично от него историята ѝ - от самото начало до сега в рамките на обиколката The Blood Оf The KingsSpoken Word Tour 2019. Животът на пътя и в студиото; славата и битките; тайните и триумфа на стоманата - Joey DeMaio ще разгърне глава по глава "Кръвта на царете" на живо на сцената и персонално в завладяващо мултимедийно шоу.

Родните фенове на легендите се надяват, че The Final Battle ще мине и през България.

Потвърдени дати през ноември:

1 ноември – Munich, Technikum
2 ноември – Nuremberg, Kleine Meistersingerhalle
3 ноември – Stuttgart, Liederhalle (Silchersaal)
4 ноември – Frankfurt, Batschkapp
5 ноември – Dusseldorf, Savoy Theater
7 ноември – Bochum, Christuskirche
8 ноември – Hamburg, Little Laeiszhalle
9 ноември – Berlin, Tempodrom (Little Arena)
10 ноември – Leipzig, Haus Leipzig
    

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички