John Steel с David Reece ще открият за Hammerfall и Armored Dawn


John Steel с David Reece ще открият за Hammerfall и Armored Dawn

3721

John Steel с David Reece (eкс-Accept, екс-Bonfire) ще открият концерта на Hammerfall и специалните им гости Armored Dawn в София. Както MySound.bg вече писа, организираното от BGTSC събитие ще се проведе в зала "Универсиада" от 19.00 ч. на 26 октомври, петък
John Steel (Джон Стийл) е несъмнено една от интересните родни групи. Кратката ѝ история започва от градчетата Харманли и Хасково още през 2007 година, когато Иван Сталев (китара) и Живодар Димитров (барабани) създават проект с името Ivan Stalev Guitar Show, а малко по-късно се преименуват в John Steel. С времето групата минава през много трансформации и се премества в Пловдив. Нататък са многобройни концертни изяви, авторска музика, проекти с различни родни музиканти, награди за китаристи, вокалист , Гранд При, първо място и запис в Първо студио на БНР от "Поп Рок Фест" - Несебър в няколко поредни години, първо място на рок фестивал, финал на "Евровизия" 2011, международни участия в Турция, Гърция, Румъния и Сърбия, месечен и годишен хит на музикалната класация "Черната овца" на радио Стара Загора 2013  и месечен хит за май 2014-а. John Steel записва първия си албум "Freedom" с легендарния вокалист Blaze Bayley (екс-Iron Maiden, Wolfsbain) през 2015 година. Последвалото представяне на творбата и съвместните концерти предизвикват и официално изказване от страна на британската звезда, че занапред на Балканския полуостров ще работи само с тях. Песента "Nightmare" престоява 45 седмици в Топ 10 на радио Z-Rock у нас и поставя своеобразен рекорд, след като печели и 7 пъти класацията. Над 3 500 диска са продадени от проекта, който може да бъде открит във всеки голям магазин в света. 
Вторият албум "Everything Оr Nothing" е записан и представен неколкократно на живо с  Doogie White (екс-Rainbow, екс - Yngwie Malmsteen) през 2017. Дискът се радва на значителен интерес във Великобритания, където бандата реализира голям брой предварителни продажби. В момента музикантите работят върху третия си проект. Този път зад микрофона застава и David Reece (екс-Accept, екс-Bonfire). В този състав и най-доброто от творчеството им ще се представят на 26 октомври. 
Билетите за концерта в "Универсиада" са в продажба онлайн и в мрежата на "Ивентим", а някои от местата, на  които могат да бъдат намерени, са бензиностанции OMV, Technopolis, "Български пощи", Orange, Usit Colours, магазин "Яко", магазини "На тъмно", Office 1 Superstore, билетна каса на Eventim на ул."6-ти септември" в София, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината.
Политика за достъп на непълнолетни: Деца до 7-годишна възраст включително влизат без билет, но задължително с придружител. Всеки пълнолетен може да придружава максимум двама непълнолетни или деца. Декларация за придружител може да изтеглите от този линк.  Организаторите препоръчват навременното закупуване на билети и спазването на реда в залата. 

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички