Последна информация за концерта на Rectal Smegma


Последна информация за концерта на Rectal Smegma

3717

Rectal Smegma (Goregrind, Нидерландия), Бяс (Бяс/Fusion, България) и Magma Mammoth (Grind/Noise, България) ще разлюлеят с танцувални шлагери столичния клуб Live & Loud от 20.00 ч. на 20 октомври, събота.

Rectal Smegma е създаденa през 2003 г. от четири момчета от западната част на Холандия, които се стремят да създадат брутален гор грайд с много груув и хумористична парти атмосфера. Групата минава през някои промени на китарата и баса през съществуването си, но през 2015 се оформя най-новият и най-силен лайн-ъп на музикантите, които са по-пияни от всякога. Междувременно, звученето им също се променя, като еволюира от неандерталски porn gore grind до бърз агресивен взривоопасен дет метъл с намеци за пънк. Бандата има пет албума и три сплит-издания. От българска страна в танцувалната вечеринка ще се включат пловдивчаните Бяс и софийският проект Magma Mammoth.

Графикът на концерта по часове:

20.00 - Врати/Doors open
20.30 - 21.00 - Magma Mammoth
21.20- 22.00 - Бяс
22.20- 23.20 - Rectal Smegma

Билети - в системата на eTicketsMall, както и в "Дюкян Меломан" и Nosferatu Craft Beer Shop на цена от 12 лева. В деня на концерта и на входа пропуските ще струват 15 лева.

Събитието във Фейсбук:

https://www.facebook.com/events/146795189342717

Live & Loud е на улица "Позитано" 8.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички