Chaplins Dream и Magnetic на фестивала Rock N Iasi в Румъния


Chaplins Dream и Magnetic на фестивала Rock N Iasi в Румъния

3903

Българските банди Chaplin’s Dream и Magnetic ще участват в есенното издание на фестивала Rock’n’Iasi, който ще се проведе в румънския град Яш между 26 и 28 октомври.

Хедлайнъри на събитието са италианските фолк-метъли Elvenking и The Hypnotunez от Украйна.

За повече информация, посетете страницата на феста във Фейсбук:

https://www.facebook.com/events/205251420267277

Това не е първа изява на Chaplin’s Dream в Румъния. Както MySound.bg писа, родната формация свири в афиша на миналогодишното издание на Soundart Festival в столицата Букурещ.

Chaplin’s Dream е прогресив метъл група от Шумен. Първият ѝ студиен албум "Genesis" излезе през юли 2017-а, записан основно на живо на сцената в Народно читалище "Дружба", Харманли с идеята да улови емоцията на концертното изпълнение. Извън формата на типичния прог метъл албум, "Genesis" е творение на формация, която не се колебае да провокира аудиторията си.

През август съставът представи новия си барабанист Светослав Димитров, който е познато име на българската ъндърграунд сцена. Свирил е в Symbolic, Day40, Spotlight и е част от Paradox.

"Приветстваме го с добре дошъл! Благодарим на Явор Станчев, с когото положихме основата и превърнахме една мечта в реалност. Разделяме се с добри чувства и му желаем успех в бъдещите начинания!", споделиха от групата.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички