Бандата на Fatboy Slim Freak Power с концерт в Sofia Live Club


Бандата на Fatboy Slim Freak Power с концерт в Sofia Live Club

3824

За всички меломани, които тръпнат в очакване за следващото взривяващо парти в Sofia Live Club, затаете дъх до 30 ноември.  Това е датата, на която клубът ще е арена на музикални предизвикателства, защото една от най-яките лайв банди на Fatboy Slim от 90-те години, Freak Power, идва за своя специален концерт в така популярния столичния клуб. В събитието участие ще вземат и едни от най-добрите български музиканти, а именно Деян Георгиев Даката (барабани), Филип Александров (клавиши), Петко Дреников (китара) и Радослав Славчев – Riverman (бас). Зад пулта застава небезизвестният и колоритен Мартен Роберто – любимият мултифункционален и бутиков диджей и продуцент.
Frеак Power е сформирана от Норман Кук - Fatboy Slim, тромбониста Ашли Слейтър и Джеси Греъм. Музиката им е микс от ейсид джаз, фънк, соул и трип-хоп. Изпълненията им на живо са мощни и енергични, включващи мелодии от двата албума издадени до този момент.
Билети - в мрежата на Eventim, OMV и партньорските каси на цена 20 лева. На място в деня на ще са 25 лева, а за най-големите меломани има early bird бройки, които бързо ще литнат на цена от 15 лева.  Началото е предвидено за 22.00 часа, а вратите ще отворят в 21.00 часа.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички