Васил Петров с второто издание на спектакъла Синатра: Вегас


Васил Петров с второто издание на спектакъла Синатра: Вегас

3880

Васил Петров кани на второто издание на спектакъла "Синатра: Вегас" в зала 1 на НДК от 20.00 ч. на 12 ноември. Както MySound.bg писа, именно там миналата година представи в своя интерпрeтация вечните хитове на Франк Синатра и нова селекция от любими джаз стандарти, появявайки се в стил Джеймс Бонд с лъскав автомобил.  Сега певецът е подготвил още по-голяма изненада - ще долети с хеликоптер за бляскавото събитие.
  Специални гости този път ще бъдат блус и соул певецът и актьор Брус Джонсън (САЩ), поп изпълнителите Орлин Павлов и Михаела Филева. Освен като певци, ще се опитаме да бъдем танцьори, комедианти и актьори, обясняват изпълнителите. "Това е второ издание, но не и повторение на предишното шоу, което имаше голям успех. Сега репертоарът е изцяло обновен, като са запазени най-големите хитове - тези от 60-те години. Имаме и нови гост-сотилсти", пояснява певецът.

Част от песните, които ще бъдат представени, са "Luck Be Lady", "I`ve Got The World On A Strings", "Big Spender", "Bang Bang", "The World We Knew (Over And Over)", "This Town", "I`ve Got You Under My Skin", "Fly Me To The Moon", "Summertime" и много други в нова интерпретация. Няма да бъдат пропуснати и евъргрийните "Strangers In The Night", "My Way" и "New York".
Неповторимата атмосфера на Лас Вегас ще бъде допълнена от кордебалет в пищни сценични костюми в стила на прочутите "The Rockettes" и "Las Vegas Show Girls". 
Мегаспектакълът "Синатра: Вегас" 2 ще бъде вълнуващ микс от суинг, джаз и боса нова. Музиката ще е под съпровода на All Stars Биг Бенд с диригент Антони Дончев, в който влизат едни от най-добрите джаз музиканти на България. Режисьори са Румен Григоров и Алекс Борназ, хореограф на пищния балет е Алекс Енева, дизайнът на костюмите е на Кремена Халваждиян, идеята за спектакъла е на Маргарита Тошева, която е и негов продуцент.
Ще бъда щастлив да се потопим заедно в неповторимата атмосфера на Лас Вегас в началото на 60-те години, когато шоубизнесът е бил създаван. Шоу, видяно през моите очи, прикани българският Синатра.
Билети на цени от 30, 40, 50, 60 и ВИП – 80 лева - в мрежата на Ticketportal Bulgaria и билетен център Национален дворец на културата - НДК.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички