Камила Кабейо е големият победител на MTV Еurope Music Awards


Камила Кабейо е големият победител на MTV Еurope Music Awards

3873

Камила Кабейо (на снимката) е големият победител на Европейските музикални награди на MTV, които бяха присъдени в Bizkaia Arena, Билбао, Испания.

С това кубино-американката завърди успеха си от MTV Music Awards 2018. Както MySound.bg вече писа, 35-ата церемония на телевизионния музикален канал се състоя в нюйоркската зала "Рейдио Сити мюзик хол" в края на август. Изпълнителката на мегахита "Havana" започна церемонията в Bizkaia Arena като най-номинирания артист в цели шест категории. Вечерта за 21-годишната звезда приключи като абсолютен фаворит с четири отличия, след като получи призовете за "Най-добра песен", "Най-добър изпълнител", "Най-добър видеоклип" и "Най-добър артист от САЩ". Мултиплатинената певица и истинска сензация в света на музиката през 2017 година издаде дебютния си солов албум, озаглавен "Camila" тази година. От него са пробивние сингли "Never Be The Same", "Real Friends" и "Havana", записан с участието на Young Thug. Изпълнителката се появи на галата с рокля от последната колекция на Aлекс Пери. Само гривната ѝ от 18-каратово бяло злато, инкрустирано с диаманти, струва 99 хиляди долара, сочат модни експерти.

Рапърката Ники Минаж, която издаде четвъртия си студиен диск "Queen" тази година, грабна две статуетки  - за "Най-добър хип-хоп изпълнител" и "Най-добър външен вид". Дуа Липа получи награда за "Най-добра поп песен", докато канадският певец Шон Мендес бе обявен за "Най-добър изпълнител на живо". През 2017-а той отвоюва три приза в категориите "Певец на годината","Песен на годината" и "Най-много почитатели" на същата церемония.

Дамската формация Литъл Микс спечели третото си отличие на Европейските музикални награди на MTV в категорията "Най-добро изпълнение от Великобритания и Ирландия". Минути преди това момичетата представиха новия си хит сингъл "Woman Like Me" заедно с Ники Минаж. Песента е част от предстоящия албум на групата, озаглавен "LM5⁠", чиято премиера се очаква на 16 ноември.

Карди Би бе призирана за дебют. Panic! At The Disco отвя конкуренцията в категорията "Най-добър изпълнител на алтернативен рок", а диджеят Маршмелоу спечели статуетката за "Най-добър изпълнител на електронна музика".

Джанет Джексън бе удостоена с авторитетното отличие "Глобална икона". "Приемам тази награда с дълбока благодарност. Това е голяма чест, но и голяма отговорност. Наградата е плод на много усилия. Аз съм от онези жени, които са били насилвани, заплашвани и са живели в страх. И сега заставам зад всички като мен. Скъпи сестри, говорете открито, за да има един безграничен дух, в който се утвърждават достойнството на всички хора и красотата на всички религии и вярвания", призова сестрата на покойния Майкъл Джексън.

Един от най-впечатляващите моменти на сцената беше изпълнението Росалия. Испанската фурия представи микс от синглите "Malamente" и "De Aquí No Sales". Те са включени в актуалния ѝ албум "Еl Mal Querer". Вижте изпълнението на певицата тук: https://smoda.elpais.com/celebrities/fiestas/video-rosalia-se-come-el-escenario-en-los-mtv-awards/

Кабейо членува в редица организации, някои от които "Спасете децата" и "Детски здравен фонд". Като член на първата от тях тя се бори да осигури на деца достъп  до образование, здравеопазване и възможност за успех. "Детски здравен фонд" е организация с нестопанска цел, в която певицата помага на семейства с деца, чиито доходи са ниски да получават здравни грижи, припомнят световните агенции.  

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички