Афро-перуански ритми с Ritmos Negros в клуб City Stage


Афро-перуански ритми с Ritmos Negros в клуб City Stage

4255

Уникалният проект Ritmos Negros (Черни ритми) ще зазвучи с фанфарите на афро-перуански ритми в столичния клуб City Stage от 21.30 ч. на 8 ноември. Que hora es? (Колко е часът?)
Es hora de festejar! (Време е за забава!)
Има една единствена група на Балканския полуостров, която изпълнява афро-перуанска и креолска музика и за наше щастие ще я видим в София. Сформирана от талантливия вокалист и перкусионист Пиеро Епифания, Ritmos Negros води публиката на презокеанско пътешествие, където всички могат да се потопят в езика и културата на автентичната музика и преливащото танцово настроение. Към Ritmos Negros се присъединяват китаристът Симеон Леонидов (Del Padre), Борис Таслев (един от най-търсените басисти в страната) и неподражаемият Арнау Гарофé на саксофон, кларинет и флейта. Резултатът от тази музикална симбиоза е перфектен прочит на пленяващата афро-перуанска музика и уникалното изживяване, което тя носи със себе си.
През 2018 Ritmos Negros издадe едноименния си дебютен албум, на които песни публиката ще може да се наслади на 8 ноември. Групата ще представи комбинация от авторски парчета, сред които "Yo siento que vuelo" ("Чувствам, че летя"), "Estaba Roto" ("Вече беше счупено") и "Cruzando La Frontera" ("Прекосявайки границата") и класически афро-перуански мелодии като "El Mayoral", "Negra Presuntosa" и, разбира се, "Ritmos Negros del Peru". Специален гост ще е вълнуващата танцьорка Maria Cossa.
Предварителна продажба: 10 лв.В деня/на място: 15 лв.VIP (място в сепаре): 20 лв.Онлайн на EPAYGO - Билети и събития, и на касите на EasyPay.Вход за лица под 18 години - тук Събитието във Фейсбук - ТУК

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички