Трибют парти на DJ Ferry Corsten


Трибют парти на DJ Ferry Corsten

3840

Един от най-обичаните диджеи за последните 20 години - Ferry Corsten, ще намери своето място в нощна София чрез музиката си.

Пионер в продуцирането на транс музиката и известен още като System F, холандецът пристига за изява в столичния клуб Live And Loud от 22.00 ч на 8 ноември. Диджеят има свое седмично радиошоу, наречено Corsten's Countdown. Той редовно участва в различни събития по целия свят с публика от над десетки хиляди. През 2009 г. Фери Корстен се класира на #7 в ежегодната класация Top 100 DJ на DJ Magazine. Следващите години се намира съответно на #9, #18, #22 и #42 място.

На 9 ноември той ще бъде в Москва, но за да чуем някои от най-добрите му продукции в сет ще представи програмата Soulplay(https://www.facebook.com/SoulplayDJ/), продължаваща поредицата от тематични вечери за най-големите имена в денс музиката.

За да се погрижи за доброто настроение преди полунощ, зад пулта застава и DStunt (https://www.facebook.com/dstuntdj/), който се завръща след 7 години отсъствие от сцената.

Билети може да закупите предварително на bilet.bg:

До 8 ноември - 5 лв.
До на 9 ноемрви - 7лв.
На вход - 8лв.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички