Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

Disturbed хедлайн в първия ден на Hills Оf Rock 2019


Disturbed хедлайн в първия ден на Hills Оf Rock 2019

4157

Американският квартет Disturbed e хедлайнър в първия ден на  Hills Оf Rock 2019. Както е известно, организираният от "София Мюзик Ентърпрайсис" фестивал ще се състои на Гребната база в Пловдив на 28, 29 и 30 юни.  Това ще е първият десант на David Draiman (вокали), Dan Donegan (китара), Mike Wengren (барабани) и John Moyer (бас) в България.
 Disturbed е една от най-успешните хеви рок групи в съвременната музикална история. От формирането си през 1996 до сега, музикантите от Чикаго имат продадени над 16 милиона албума и огромен брой почитатели по целия свят. Новият диск на групата - "Evolution", излезе на 19 октомври. Записът е определян като един от най-добрите в нейната кариера. Сингълът "Are You Ready" се изстреля на челната позиция в класацията Billboard’s Hot Mainstream Rock Tracks и запази първото място четири поредни седмици. Той е с 5 милиона слушания в Spotify и над 6,5 милиона гледания в YouТube. Четворката анонсира едноименното си световно турне, на което ще представи както нови песни, така и някои от най-големите си хитове като "Down With The Sickness", "Inside The Fire" и така популярния кавър по "The Sound Of Silence".  Hills Оf Rock ще се проведе за трета поредна година като част от програмата на "Пловдив 2019 - Европейска столица на културата" на Гребната база в Пловдив. Всеки, закупил промоционален билет, има на разположение до 18 ноември включително, време, за което да реши дали така обявените дати на фестивала 28, 29 и 30 юни го устройват и, ако е възпрепятстван, може да върне пропуска на мястото, от което е закупен. Поръчаните билети онлайн могат да бъдат върнати в офисите на билетния оператор EventimВ продажба са тридневни билети за фестивала на цени както следва:-120 лв. – Внимание! - само първите 1 000 билета;-140 лв. до 31 декември; -160 лв. до 31 март; -180 лв. до 28 юни. 

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички