T.R.A.P. Fest 2 обединява младежта с технологиите и изкуствата


T.R.A.P. Fest 2 обединява младежта с технологиите и изкуствата

4049

Фондация "Тротоара", подкрепена от отговорния бизнес, нестопански организации, медии и артисти и с дейното участие на ученици от СМГ, НПМГ и други средни училища, организира за втора поредна година Фестивал на младежта, технологиите и изкуствата.  Събитието ще се състои в пространството на зала "Джон Атанасов" в "София Тех Парк" на между 11.00 и 21.00 часа на 8 и 9 декември. Целта на инициативата е да ангажира младежката сила и енергия за придобиване на важни умения, свързани с мениджмънта, участията и организацията на проявата, тъй като във всяка от програмите и задачите по реализацията на феста главни действащи лица са учениците. Всички приходи от събитието са в подкрепа на T.R.A.P. (Trotoara Room For Angry People) и фондация "Тротоара", чиято мисия е да осигури по-добра среда за младите хора в България. 
Пространството на зала "Джон Атанасов" в "София Тех Парк" ще бъде разделено на зони с множество дейности: 
● зона за гейминг турнири за всички почитатели на League Оf Legends и CS:GO и свободно играене на Overwatch, Fortnite, Hearthstone и конзолни игри, както и зона за видео игри на Ubisoft. Турнирите ще се стриймват през цялото време в Twitch канала на "Тротоара"● зона за фен срещи на ютюбъри и панел за дискусия с тях, прожекции на видеа● зона за 3D-принтиране и роботика от B2N● презентационни зони, където ще бъдат представени дейностите на НПМГ "Алумни клуб", Sofia Etudes, RedVertex, B2N + 3D принтиране, Nakama, Ubisoft, форум за корпоративна социална отговорност и възможност за дискусии по темата, TimeHeroes, среща с родителите на децата, които посещават T.R.A.P. и дискусия, MusalaSoft, Kinematograf.bg, както и организационна зона, където доброволците от Hewlett Packard Enterprise - Bulgaria, TimeHeroes, Musala Soft, "Тротоара" и учениците от СМГ и НПМГ ще разкажат за съвместната работа по организацията на T.R.A.P. Fest 2018. Поради големия интерес все повече организации изявяват желание да се включат, затова следете събитието.
Ще има обособени зони за танцуване, за настолни игри – Abordage и DaПлейс, както и зона с музикални инструменти, подсигурени от Dynacord и Pro Technica
Двата дни ще бъдат завършени с гала концерт на главната сцена. Там ще стъпят обичаната от няколко поколения група D2 (8 декември) и лошите момчета на българския рап Wosh MC и Secta, Gerata, MD Beddah и Атила (9 декември), а в акустичната зона талант ще покажат Рада Илиева, Кристофър Уайт, Ния – победителка от "Гласът на България" 2018, The Hand-Rolled Midnights, Paracosm, Елица Дарк и още много други. 
Посетителите ще се радват на театрални представления, стъндъп комеди и късометражни филми. Иновативното събитие на "T.R.A.P. Fest 2018 - Приключението 2"  ще бъдат скрап войните (Scrap Wars) @ T.R.A.P. Fest 2018 – Save The Planet. Състезанието ще се проведе в рамките на двата дни (8 и 9 декември), а участниците ще трябва да покажат знания и сръчност и с помощта на отбор и ментор и да сглобят функциониращ компютър от стари компютърни компоненти и части. 
Записване за участие в скрап войните: тук 
Важна част от всички дейности е и сътрудничеството с други благотворителни организации. I Can Too ще бъдат представени на специална зона и на главната сцена, като гостите ще могат да подкрепят и тяхната кауза.
Събитието във Фейсбуктук.   Билети може да намерите в мрежата на Eventim.bg 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички