Paco Baliardo:Харесвам усмихнатата публика и хубавата храна у вас


Paco Baliardo:Харесвам усмихнатата публика и хубавата храна у вас

3596

Датата на визитата на фламенко кралете The Gipsy Kings, водени от Paco Baliardo наближава, а самият музикант  сподели пред водещи наши медии нетърпението, с което очаква организираното Loud Concerts събитие от 20.00 часа в зала 1 на НДК на 7 декември. 
 Това ще е втори концерт на групата у нас тази година, но Paco обеща музикантите, с които идва, отново да дадат всичко от себе си и да вдигнат на крака българската публика. Тя ще види и чуе всички култови хитове на формацията - "Bamboleo", "Djobi Djoba", "Volare", "Un Amor"... Бандата се надява да има повече време да разгледа столицата ни и да се наслади на възхитителната българска кухня. 
Преди изявата си в България The Gipsy Kings имат дата в Румъния, а след София ще се отравят към Хърватия.  Билети - в мрежата на Eventim и партньорите им в цялата страна - магазинитe Office 1 Superstore, OMV, "Български пощи", "Технополис". Ценовите категории остават непроменени - 35 лева до 90 лева, в зависимост от местоположението в зала 1 на НДК.  Всеки фен може да използва и опцията на Eventim Print at Home, която дава възможност да се отпечатва закупеният електронен билет вкъщи.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички