Страшна музика озвучава The Rocky Horror Picture Show


Страшна музика озвучава The Rocky Horror Picture Show

3605

Култовият седемдесетарски рок хорър-мюзикъл "The Rocky Horror Picture Show" ще бъде излъчен на 23 ноември. Мястото е столичното Пространство 108 (на улица "Георги С. Раковски" 108), а часът на началото - 21.00. Партито след прожекцията е в ръцете на Julieta Intergalactica и Илка и Toшко (Vintage Sofia /Gentlemen’s Mood). Както подобава, ще се слуша страшна музика - от дарк диско, електро и ню бийт, до рок и пънк, и ще се пият страшни коктейли. 
Сценарият на "The Rocky Horror Picture Show" определено втрещява и приковава вниманието, като, парадоксално, в същността си представлява нежен - по свой си начин, рок мюзикъл със запомнящ се саундтрак. По онова време повечето от този тип филми са черно-бели и противоположно на общата тенденция, настоящата продукция е изпълнена с крещящи цветове, подсилващи ексцентричността на историята. Най-общо казано, филмът е великолепен микс от олдскуул хорър, комедия и сай-фай.
 "The Rocky Horror Picture Show" стартира като нискобюджетна филмова адаптация (B-Movie) на скандално за времето си бродуейско представление. Впоследствие, с бюджет от 1,4 милиона долара за цялата продукция, лентата си връща звездните $ 140.2 милиона, превръщаща се от нискотарифен сай-фай в чупещ рекорди бокс офис. Филмът безапелационно печели култов статут, благодарение на който в продължение на десетилетия заема челно място в списъка на най-касовите и играни спектакли на Бродуей за всички времена.
Историята се върти около Брад и Джанет (Бостуик и Сарандън), които катастрофират по време на буря някъде из Охайо. Търсейки подслон, те попадат в имението на ужасяващия д-р Франк-н- Фуртер - роля, брилянтно изиграна от младия Тим Къри. Скоро нашите хора се оказват в средата на интергалактическа конвенция на извънземни транссексуални от планетата Транссексуал, намираща се в галактиката Трансилвания… Останалото…  ще се случи в нощта на 23 ноември, ако не ви е страх, поясняват от EventEase.
Режисьор: Jim SharmanС участието на: Tim Curry и Susan Sarandon Билети от мрежата на Ticketportal.bg в НДК, OMV, книжарници Booktrading и магазини "На тъмно". Онлайн билети - директно от тук. Събитието във Фейсбук:Филм на ужасите - "The Rocky Horror Picture Show"

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички