Само ден до невероятния спектакъл на Brit Floyd в Пловдив


Само ден до невероятния спектакъл на Brit Floyd в Пловдив

3413

Както MySound.bg вече огласи, Brit Floyd се завръщат на сцената у нас за една специална ретроспекция, посветена на 45-тата годишнина от великия албум "The Dark Side Оf Тhe Moon" (1973).

Още рано сутринта на 17 ноември започва изграждането на сцената за мащабното шоу в многофункционалната спортна зала "Колодрума". Самият спектакъл е следващия ден - 18 ноември, неделя.

Шоуто на Brit Floyd е наистина забележително и създава атмосфера, максимално близка до тази на концерт на Pink Floyd на живо. Огромната продукция включва уникално светлинно шоу, внушителна мултимедия и невероятни сценични ефекти, които пресъздават величието на последното турне на Pink Floyd от 1994 "Division Bell". В репертоара са песни от най-любимите и най-продавани албуми на формацията  – "The Dark Side Оf Тhe Moon", "Wish You Were Here", "Animals", "The Wall" и "The Division Bell", както и много други.

Вратите на зала "Колодрума" ще отворят в 18.30 часа. Няма да има съпорт група, а музикантите ще излязат на сцената в 20.00 ч. Спектакълът ще продължи около два часа и половина, информират организаторите "София Мюзик Ентърпрайсис".

Цените на билетите са от 50 до 70 лева и все още могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim.bg и на място.

Концертът се осъществява с подкрепата на община Пловдив, като част от Календара на културните събития на община Пловдив за 2018 година.


Снимка: Петя Митрева

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички