Музикалната сензация Sofi Tukker за първи път в България


Музикалната сензация Sofi Tukker за първи път в България

3682

Популярното дуо от Ню Йорк - Sofi Tukker, мълниеносно покорило класациите с дебютния си сингъл "Drinkee" и тотално превзело света с хита си "Best Friend", е едно от най-ярко изгряващите имена на световната музикална сцена, което за първи път ще видим на живо у нас в Sofia Live Club на 28 март.
На зарaзителните мелодии на тандема не устояха и от Apple, които използваха "Best Friend" в рекламната кампания на iPhone X, а световните медии определят Sofi Tukker като "най-вълнуващото дуо на денс сцената след появата на Disclosure", припомнят организаторите от EventEase. Короната на досегашния им успех е номинацията за "Грами" за най-добра денс песен. През април 2018 Sofi Tukker издадоха и първия си студиен албум "Treehouse", в който са включени хитовите парчета "Baby I'm a Queen", "Batshit" и "Energia".
Неподражаемият стил на американците преплита игриво джънгъл-поп звучене, подправено с китарни рифове, електронни бийтове, наелектризиращи вокали, лирики на португалски и щипка боса-нова.
За дебютния си концерт в България, който е част от източноевропейското турне, Sophie споделя: "Правенето на музика е духовно нещо. Всичко е в усвояването на ритъма и вибрациите", а другата половинка от дуото, Tucker,  посочва, че целта им е публиката да се загуби в репетитивноста на думите и движенията на тялото, създавайки своеобразна експлозия от игривост, искреност и положителна енергия.
Билети на цена от 35 лв. онлайн директно тук. Събитието е без възрастово ограничение. Вратите на Sofia Live Club ще отворят в 20.00 ч.  Подробности - тук.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички