Tom Odell с нов албум на първия си концерт у нас


Tom Odell с нов албум на първия си концерт у нас

3334

Английският музикант Tom Odell, който пристига за първи път България за концерт в зала 1 на НДК от 20.00 ч. на 15 февруари, ще представи и песни новия си албум "Jubilee Road". 27-годишният певец и композитор е сред най-перспективните и успешни изпълнители на британската инди-поп сцена. Излизането на дебютното ЕР "Songs From Another Love" (2012), му донесе носи невероятен успех - първата BRIT награда в категорията "Избор на музикалната критика". Това не е единственото признание за музиканта - през 2014 г. Tom Odell спечели престижното отличие Ivor Novello за най-добър автор на песни. Първият дългосвирещ проект на певеца "Long Way Down" (2013) бе продаден над 1 милион копия по целия свят. Албумът достига първо място в класацията за продажби във Великобритания. Следват множество изключително успешни проекти, които затвърждават името на младия англичанин на световната музикална сцена. Tom Odell създава диска "Wrong Crowd" (2016) съвместно с Jim Abbiss, който е работил със звезди като Arctic Monkeys, Kasabian и Adele
Третият албум на английската инди-поп сензация "Jubilee Road", който излезе през октомври, последва успеха на предишните два. Той е най-искрената и лична творба на изпълнителя. Първият сингъл от проекта "If You Wanna Love Somebody" събра над 1,6 милиона гледания в YouTube само за няколко седмици.
Билетите за организирания от "София Мюзик Ентърпрайсис" концерт на Tom Odell са на цени от 40 лева до 80 лева и могат да бъдат закупени в мрежата на "Ивентим", както и онлайн на www.Еventim.bg.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички