Garbage хедлайнър в третия ден на Hills Оf Rock 2019


Garbage хедлайнър в третия ден на Hills Оf Rock 2019

3368

Алтернативната рок група Garbage ще оглави третия ден на фестивала Hills Оf Rock 2019, известиха организаторите на събитието "София Мюзик Ентърпрайсис". Почитателите на бандата ще имат удоволствието да я видят на живо на 30 юни на Гребната база в Пловдив.
Други две формации се включват в третия фестивален ден - шведските групи Amaranthe и Royal Republic, които ще наелектризират допълнително атмосферата. Както MySound.bg нееднократно писа, Hills Оf Rock ще се проведе за трета поредна година като част от програмата на "Пловдив 2019 - Европейска столица на културата" на 28, 29 и 30 юни на Гребната база.  Garbage (САЩ) Световноизвестната рок банда Garbage е формирана в Медисън, Уисконсин, през 1993 година. По време на своята невероятна кариера, която продължава вече 25 години, съставът има над 17 милиона продадени копия по целия свят, концерти в над 35 държави и 6 студийни албума. Членовете на Garbage (на снимката) са Shirley Manson, Duke Erikson, Steve Marker и Butch Vig, които са заедно от самото създаване на групата. В музиката им се преплитат елементи от трип-хоп, гръндж, рок, техно, пауър поп и алтернативен рок. Изключително интересното и уникално по рода си звучене на бандата ѝ носи невероятен успех.
Amaranthe (Швеция)  Amaranthe е запечатала името си в историята на метъла с главни букви. Съставът има над 50 милиона гледания в YouТube и повече от 100 милиона слушания в Spotify, а последният му албум "Helix" (2018) постигна огромен успех само за няколко седмици. 
Royal Republic (ШвецияRoyal Republic е създадена в Малмьо през 2007 година. Бандата има четири студийни албума, свирила на една сцена с групи като Social Distortion, The Subways, Die Toten Hosen и Вlink-182, и има огромен брой почитатели по целия свят.

От "София Мюзик Ентърпрайсис" припомнят, че до 31 декември тридневните билети за Hills Оf Rock 2019 са на цена от 140 лв. Пропуските могат да бъдат закупени в мрежата на "Ивентим", както и онлайн на www.Еventim.bg.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички