Столичният клуб Терминал 1 с празнична програма през декември


Столичният клуб Терминал 1 с празнична програма през декември

3224

Един от най-активните и любими клубове за жива музика в София – клуб "Терминал 1", е готов с мегаяка празнична програма през декември.  Най-купонджийският месец от годината ще стартира в компанията на три прекрасни дами - Белослава, Рут Колева и Миленита. Трите заедно са идеална комбинация за събота вечер - с най-добрите си парчета и чаровно присъствие, на 1 декември.  На 6и декември е поредният напълно разпродаден концерт на Руши в "Терминал 1", също както и този на 28 ноември пак там
На 8 декември студентите са добре дошли в центъра на София, на ул. "Ангел Кънчев" 1, където ги очаква музика за всеки вкус и най-вече - за хора с вкус. Купонът ще приключи в ранните часове на 9-ти, а входът е само 5 лв. На 12 декември за първи път в клуба ще гостува групата Mind Trips с вокалистка прекрасната Алекс Раева. Тя ще получи сериозна мъжка подкрепа в лицето на Александър Георгиев (китара), Бурян Маслев (бас), Владимир Митин (тромпет), Панайот Ангелов (перкусии), Стефан Цеков (барабани) и Ясмин Исинов (клавир). Заедно ще представят парчета от албума "My". Както MySound.bg вече съобщи, неговата премиера се състоя в края на октомври.
На 19 и 20 декември са последните Old School Hio Hop и Retro Party за 2018-та. В навечерието на Коледа идва ред на любимото на феновете и редовните посетители на клуба суперзабавно парти "90’s Kids". На 21 декември (петък) независимо от възрастта, на която сте или се чувствате - няма как да останете безразлични към музиката и атмосферата в "Терминал 1". По време на "90’s Kids" вече всеки месец звучат едни от най-великите и обичани банди от тогава - Nirvana, Westbam, Beastie Boys, Faith No More, Republica, Тhe Offspring, Garbage, No Doubt, Fatboy Slim, Underworld, Blur, Rage Against The Machine, Pearl Jam, Alice In Chains и още.  Съботата преди Коледа (22 декември) е запазена за феновете на "Дръм и басс лавина" с участието на Bryan Gee (UK), Heist (UK), MC Darrison (UK) и още Panega/DTK/Kenobi/ Bassmafia (Emil Prize & Mc Hema), Goldrum & Paramether. Навръх Коледа се очаква да е празнично и всеки, който усеща порив да сe приобщи към трапезата и да се забавлява с готини хора – може дa заповяда в "Терминал 1". На 27-ми - Стефанов ден, следва Hip Hop Live & DJ Set и с гост Wosh MC. На 29 декември е специалният празничен концерт на група Остава, който също е традиционен през последните години и определено не е за изпускане. На 31 декември ще изпратим старата и ще посрещнем Новата година с любими банди -  P.I.F., Rewind, Жлъч, Гена, FeeL и Dolittle на най-високи обороти. И преди да е стартирал "Празничният декември в "Терминал 1", на 29-ти, четвъртък, ще видим на сцената му първия по рода си Spice Girls Live Tribute. В шоуто ще разпознаем пет много симпатични дами, а именно Ruth Koleva (Geri Halliwell), Plamena Girginova (Mel C), Toria (Emma Bunton), Yagoda Treneva (Mel B), Litza Kolova (Victoria Beckham), а с всички тях се очертава да е доста забавно, уверяват от управата на популярното заведение. Събитията във Фейсбук - ТУК.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички