Antimatter с концерт в София догодина


Antimatter с концерт в София догодина

3333

Mick Moss идва за нова емоционална среща с феновете си у нас на 22 март.  Шоуто отново ще се състои в столичния  клуб Live & Loud и вероятно пак ще се превърне в среща на приятели, които се чувстват по един и същ начин спрямо света и изкуството и са готови да говорят за мрака и меланхолията като част от усещането за живот.
Като искрен и отворен композитор и музикант Mick Moss винаги е откровен сам със себе си пред огледалото на собствената си музика, а оттам и пред публиката.
В новия албум на Antimatter, носещ заглавието "Black Market Enlightenment", по който е работено 18 месеца,   излезе на 9 ноември, той разкрива тъмен период от живота си, изпълнен със злоупотреба със субстанции, вглеждане надълбоко в себе си и съмнение в собственото съществувание. Именно "Black Market Enlightenment" ще бъде представен на концерта тук, като в сет листа ще бъдат включени и вече познати песни от предните 6 студийни албума на проекта.
Новият диск може да бъде поръчан на antimatter.bigcartel.com
Премиерното видео от него е към песента "The Third Arm". Билети в предварителна продажба - от eTicketsMall.В деня на събитието (ако има останали) ще се продават само на входа на клуба на цена, която ще бъде обявена допълнително. Live & Loud е на улица "Позитано" 8.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички