Авторски музикални новини, снимки и репортажи за всички стилове и изпълнители

Последни новини за концерта на At The Gates

03.12.2018   MySound.bg
Плакатът на събитието

Както е известно, съвместният концерт на At The Gates, Eufobia и Hecktic ще се състои в столичния клуб Mixtape 5 на 3 декември.  

Предвид, че е началото на работната седмица и за да могат феновете да използват късния транспорт, специалната вечер ще протече при следната програма:

19.00 часа – врати
19.30 часа - Hecktic
20.15 часа – Eufobia
21.15 часа – At The Gates
22.30 часа – очакван край

От BGTSC напомнят, че обща цел е по време на събитието да няма инциденти, а само положителни емоции. За това е необходимо всички желаещи да посетят концерта, да спазват неговите правила.

Билетът е ценен. Пазете го и не го давайте на никой друг освен на оторизирания персонал на входа. Изгубен или повреден билет не се възстановява. Билетът и акредитациите не дават достъп до сервизните площи и служебните помещения.

Едно лице може да придружава максимум двама непълнолетни или деца. Още за **Правилата на клуба за достъп на непълнолетни тук: http://on.fb.me/YDzVEe.

За повече информация по тези въпроси се обърнете към клуба.

Животни няма да се допускат в зоната на концерта.

Забранено е внасянето на:
- храни и напитки;
- видеокамери и фотоапарати със сменяеми обективи;
- аудиозаписващи устройства;
- оръжие;
- всякакви остри и опасни предмети като ножове, чадъри и т.н.
- стъклени бутилки;
- преносимо лазерно оборудване;

Снимките на групите са разрешени само за акредитираните лица, те ще имат отличителни знаци. Използването на светкавица, в това число и на акредитираните фотографи, е строго забранено. Използването на видео- и аудиозаписващи устройствае разрешено само за акредитираните лица. Филмирането на събитието без разрешението на групите е забранено и подсъдно.

Внасянето на алкохол, опиати и наркотични вещества на територията на концерта е забранено. Посетители с неадекватно поведение няма да бъдат допускани в зоната и няма да им бъде възвърната стойността на билета. На лица под 18 години алкохол няма да се продава.

ПУШЕНЕТО В КЛУБА Е АБСОЛЮТНО ЗАБРАНЕНО! Това може да става само извън него! ЛИЦАТА, НАРУШИЛИ ЗАБРАНАТА, ЩЕ БЪДАТ ИЗВЕЖДАНИ БЕЗ ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ПАРИТЕ ЗА БИЛЕТА. Ползвателите на електронни цигари и "бездимни" устройства трябва да се съобразяват и не злоупотребяват с търпението на околните, а да споделят правилата за всички пушачи.

Изхвърляйте боклуците на определеното за тях място. Пазете и не замърсявайте.

Всеки, който проявява агресивно и антисоциално поведение, ще бъде изведен извън зоната на концерта, без възможност за връщане на парите за билета. Моля, сигнализирайте за такова поведение на охраната или персонала на клуба. Всеки има правото да се забавлява в безопасна обстановка.

Билети - онлайн и в мрежата на "Ивентим", а някои от местата, на които могат да бъдат открити, са бензиностанции OMV, Technopolis, "Български пощи", Orange, Usit Colours, магазин "Яко", магазини "На тъмно", Office 1 Superstore, билетна каса на Eventim на улица "6-ти септември" в София, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината.

Организаторите препоръчват навременното закупуване на билети и спазването на реда в клуба.1664
100%
 

Август ´20


ПонВтСрЧетПетСъбНед
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31