Eкстремни емоции със Shambless, Bolg и Historian


Eкстремни емоции със Shambless, Bolg и Historian

3687

Концерт на три екстремни групи - Shambless, Bolg и Historian, оставили солиден отпечатък в родния екстремен ъндърграунд, предстои в столичния клуб Live & Loud от 20.00 ч. на 8 декември, събота.

Historian е дет-блек метъл проект на Николай Велев, стартиран през 2013 г., днес превърнал се в пълнокръвна група с участието на музиканти от бандите Inspell, Axecutor, hereAndNow и Primitive Angel Gospoden. Зад гърба си формацията има две ЕР-та: "Three Poems" (2013 г.) и съвсем прясното "Scroll I - Perdition", излязло през септември тази година.
Historian @ bandcamp: https://historianmetal.bandcamp.com/releases

Bolg e една от най-старите, но все още активни олдскуул блек метъл банди в България, съдадена през 2003 г. Нейното име идва от старобългарски и означава "вълк", а стилът ѝ може да се определи като максимално изчистен първичен олдскуул блек. Дебютният албум на състава излиза в началото на 2018 г. и е издаден в два формата - на диск от френския лейбъл Hass Weg Productions и на касета от българския Serpent Eve Records.
Bolg @ bandcamp: https://bolg.bandcamp.com/

Безспорно, един от от най-самобитните проекти в бъларската (а и не само) сцена - Shambless, ще представи своята визия за екстремен метъл - дълбок, многопластов и атмосферичен , с дуум, дет и блек влияния. Водени от Arvelss Elfaros, Shambless са име с богата дискография зад гърба си и множество концертни изяви.
Shambless @ bandcamp: https://shambless.bandcamp.com/

Вход: 7 лв.

Събитието във Фейсбук: https://www.facebook.com/events/2019097421466559

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички