Lord Оf Тhe Dance: Dangerous Games в България на 21 юни


Lord Оf Тhe Dance: Dangerous Games в България на 21 юни

3703

Незабравимият спектакъл на Майкъл Флетли Lord Of The Dance: Dangerous Games отново ще омагьоса българската публика по покана на Loud Concerts в зала 1 на НДК от 20.00 ч. на 21 юни. 

Премиерата на Lord Of The Dance в Лондон е преди повече от две десетилетия, а през 2014 г. гениалният танцьор и режисьор Майкъл Флетли преработи шоуто, за да го превърне в още по-атрактивно от оригиналното представление. Музиката е композирана от Gerard Fahy и премиерата през 2014-а ознаменува 20 години от превръщането на Флетли в световна сензация.  Оттогава спектакълът триумфира по сцените из целия свят – "Уест Енд", Бродуей, САЩ, Канада, Ирландия, Германия, Южна Африка, Австралия, Нова Зеландия и Мексико. Турнето Lord Оf Тhe Dance: Dangerous Games премина през Щатите и Канада, за да се завърне отново в Европа тази година. Спектакълът продължава да вдъхновява публиката с невероятното съчетание на танци с музика, като преплита традициите и съвремието в класическа приказка, пресъздадена на сцената от изключително талантлив екип от танцьори. Шоуто не изостава и в техническо отношение – на сцената присъства огромен плосък екран, специални ефекти при осветлението, танцуващи роботи и акробати от световна величина.  
Билети -  в сайта на EPAYGO.BG и търговските обекти на EasyPay.  Ценовите категории са от 35 лева до 90 лева в зависимост от местоположението в зала 1 на НДК.  

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички