Последни детайли около шоуто на Mando Diao


Последни детайли около шоуто на Mando Diao

3381

Както е известно, визитата на алтернативната банда Mando Diao предстои в Sofia Live Club по покана на Loud Concerts от 20.00 ч. на 9 декември.  Концертът е част от европейската обиколка на шведите в подкрепа на последната им продукция "Good Times", издаден миналата година. 
Билетите са в продажба в мрежата на Eventim и партньорите им в цялата страна - магазинитe Office 1 Superstore, OMV, "Български пощи", "Технополис". Цената е 50 лв. на билет, а в деня на концерта ще бъде 60 лева. Всеки фен може да използва и опцията на Eventim Print at Home, която дава възможност да се отпечатва закупеният електронен билет вкъщи. 
В Sofia Live Club няма да се допуска внасянето на напитки, както и застрашаващи здравето опасни предмети. Забранено е също така внасянето на фотоапарати със сменяем обектив, професионални видео камери и други професионални записващи устройства.  Всички зрители под 18 години трябва да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от придружител с попълнена декларация. От сайта www.loudconcerts.com може да бъде свалена декларацията за придружител. Тя може да бъде получена и от охраната на входа.
 Документът трябва да бъде попълнен, подписан и представен на входа на клуба, като няма нужда да бъде нотариално заверен. Деца до 7-годишна възраст ще влизат на концерта напълно безплатно - с придружител и попълнена декларация.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички