Деси Тенекеджиева се завръща от Лондон за коледен концерт


Деси Тенекеджиева се завръща от Лондон за коледен концерт

3620

Деси Тенекеджиева се завръща на голямата сцена на операта в родния си град Варна, за да представи музикалните звезди на фондация "Стоян Камбарев".
На 18 декември от 19.00 ч., точно месец след бляскавото шоу на благотворителния бал на фондацията в Лондон, младите таланти ще гастролират и на сцената във Варна за вълшебен коледен музикален спектакъл. Деси Тенекеджиева ще представи всеки един от тях с кратък филм, заснет по повод номинацията им за голямата награда за полет в изкуството, както и ще разкаже интересни истории, свързани с динамичното им израстване като музиканти и личности през последните години. Всеки от участниците в концерта е носител на престижната награда "Стоян Камбарев" или на специалната награда на фондацията.
Публиката ще се наслади на вълшебен коледен спектакъл с класическа, госпъл и поп музика, начело с маестро Страцимир Павлов и цяло съзвездие млади открития на фондацията - прекрасните оперни диви Весела Янева и Мария Славова, уникалните братя цигулари Алекс и Мартин Зайранови, пианистът-феномен Светослав Тодоров- големият победител на церемонията тази година, който също пристига от Лондон специално за концерта, а само дни след това ще изнесе и самостоятелен рецитал в мол "България". На сцената в операта ще изявят и виртуозният китарист Георги Димитров-Жожо, актрисата Ирен Лазарова, част от Gospel Choral - също носител на елитната награда преди години и поп звездата Mr.VOG. Младият музикант участва в много от спектаклите на фондацията, сред които и европейския арт проект "Живот като на кино", който включваше поредица от 5 големи концерта в 5 града.
По време на коледното шоу ще има любопитни изненади за публиката, като специално място ще бъде отредено и на любимците на Варна - очарователната Антоанела Петрова, барабаниста Валери Ценков и басиста Борис Казаков.
Официален дизайнер на коледния концерт е София Борисова - един от верните приятели на фондация "Стоян Камбарев". 
Билети на касата на Държавна опера Варна
Тел.: 052/665022

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички