Dream Theater с нови парчета и класиката Metropolis Pt. 2 в София


Dream Theater с нови парчета и класиката Metropolis Pt. 2 в София

3661

Американските прогресив метъл богове Dream Theater ви канят на бомбастичен концерт в зала 1 на НДК в София на 3 юли 2019.
Той се организира от радио "Тангра Мега Рок" и е част от световното турне "Distance Over Time" по повод дългоочаквания четиринайсети студиен албум на групата. Шоуто ще бъде продължително, защото заедно с нови парчета, се очаква бандата да изсвири и целия легендарен проект "Metropolis Pt. 2: Scenes From A Memory" по повод 20-ата годишнина от неговото излизане.
Новият диск на Dream Theater се казва "Distance Over Time" и ще излезе на 22 февруари.  Записите са продуцирани от китариста Джон Петручи, смесени от Бен Грос и мастерирани от Том Бейкър. Според Петручи, от гледна точка на звука - това е най-добрият албум, който формацията някога е правила. 
"Целта ми като продуцент беше да се опитам да направя най-добре звучащия албум на Dream Theater, който някога сме създавали - така че слушателят да бъде обгърнат от музиката. Много исках този албум да е отражение на духа, радостта и страстта, с които подходихме към правенето му. Стараех се, когато го чуете, да усетите органичната същност, ярко изразена самоличност и сурова енергия, които групата успя да произведе в студиото. И мисля, че успях."
Dream Theater ще започнат представянето на "Distance Over Time" с турне в Северна Америка. То ще продължи седем седмици - от 20 март в Сан Диего до 4 май в Мексико сити. След това групата идва и в Европа - концертът в София е в зала 1 на НДК на 3 юли.  Билети - в мрежата на Eventim.bg!

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички