Уош спечели Big Brother: Most Wanted 2018


Уош спечели Big Brother: Most Wanted 2018

3927

Финалът на Big Brother: Most Wanted 2018 се състоя в ефира на Нова снощи.

За титлата "Любима звезда на България" се бореха Никита, Гъмов, Уош, Джулиана, Благой и Златка. Победителят можеше да е само един и зрителите избраха това да е Уош. Стефан, както е неговото рождено име, беше много развълнуван и се разплака в Къщата, благодари на всички за подкрепата, както и на шоуто.

"Това нещо тук никога няма да го забравя. Дълбок поклон", завърши Уош, напускайки Къщата. Пети се класираха Златка и Благой, четвърти беше Гъмов, почетното трето място зае Никита, а Джулиана и Уош останаха до финала. Със сребро се окичи Джули, а докато напускаше Къщата, рапърът обяви, че тя е истинският победител.

Преди финалните елиминации, съквартирантите бяха подготвили дуети с едни от най-ярките български изпълнители. Гъмов пя заедно с Любо Киров, Никита - с Емануела, Джули застана на сцената с Анелия, СкандаУ излязоха с Уош, а Златка и Благой изпълниха песен с Орлин Горанов и Кристина Димитрова.

"Симпатичен ми е, но ако Уош спечели, ще е поредният рапър с надмощие в това риалити", коментира с присъщото си бодливо чувство за хумор Любен Дилов-син пред камерите, визирайки победата на Тото - Йонислав Йотов от група СкандаУ.

Стефан Иванов Иванов, по-известен с артистичния си псевдоним Wosh MC, е хип-хоп изпълнител и композитор. Той е част от групата The Top Stoppers и основател на звукозаписната компания Stick Insect Records, която първоначално през 1999 г. е група, която създава заедно с Йоко.

Син е на актьорите Иван Иванов и Петя Силянова и е израснал в артистични среди. Учи кино режисура в НБУ и заснема 27-минутен документален филм за ролите на баща си в киното. Озаглавената "Добре дошъл у дома" лента бе излъчена по БНТ.

Стефан се занимава музика с от ученическите си години. В гимназията открива рапа. Станало му интересно, заинтригуван от свободата на стила. Тогава приема и сценичното име Wosh MC.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички