Шабан Шаулич избра Софи Маринова за шоуто си в Арена Армеец


Шабан Шаулич избра Софи Маринова за шоуто си в Арена Армеец

3899

Кралицата на баладите Софи Маринова се включва в прощалното шоу, което символът на сръбската музика Шабан Шаулич ще изнесе в столичната зала "Арена Армеец" от 20.00 ч. на 21 декември, петък.

Изпълнителката на "Стари рани" ще излезе непосредствено преди легендата на Балканите. Изборът е направен лично от Шабан Шаулич, който не веднъж е споделял, че певицата е една от любимите му български изпълнители. "Щастлив съм да ви призная, че ще се съберем със Софи Маринова на една сцена, за да подарим на българската публика едно наистина запомнящо се шоу", сподели звездата.

Поп-фолк певицата не крие радостта си от поканата на именития изпълнител и е в трескава подготовка за голямото събитие. Специално за концерта на Шабан ромският славей подготвя програма с най-големите си хитове, които със сигурност ще вдигнат публиката на крака.

Софи Маринова е една от малкото родни певици, която се отличава с вокален диапазон, обхващащ 4 октави. Печелила е редица музикални награди и конкурси. Едва в 10-и клас сбъдва мечтата си и започва да се занимава професионално с музика. С оркестъра си пеела по сватби и кръщенета, а в репертоара си имала парчета на едни от най-популярните сръбски изпълнители, като безспорно неин фаворит и бил Шабан Шаулич. Години по-късно записва и първите си хитове "Стари рани", "Слънчице мое", "Плачещо сърце" и "Единствен мой", които я изстрелват на върха и я превръщат в една от най-търсените певици.

Несъмнено участието ѝ ще направи преживяването на 21 декември незабравимо, а концертът ще остане в историята с това, че събира на една сцена две от най-големите звезди на Балканите.

Билети търсете в мрежата на Ticketportal на цена от 30 до 40 лв.

Още от Поп фолк


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички