Artnewscafé представя коледното парти All Together Now 9


Artnewscafé представя коледното парти All Together Now 9

3852

Деветото поредно издание на традиционното коледно-великденско парти All Together Now отново е  организирано от Artnewscafé.  Тазгодишното коледно парти ще се състои навръх Коледа, 25 декември, в централно разположения в квартал Капана клуб Void, като ще стартира в 22.00 ч. и ще продължи до 6.00 ч. сутринта, а входът ще бъде както винаги свободен.
Коледно-новогодишните празници са специално време в Пловдив, когато градът се изпълва със завърнали се, гостуващи и преминаващи хора, които освен семейния уют търсят и възможност за забавление и срещи. Аrtnewscafé, като емблематично пловдивско място за срещи, стартира поредицата партита All Together Now с идеята да бъдем всички заедно на празника под звуците на качествена музика, предоставяйки тази възможност на всички, на които не им се спи след семейната вечеря. За музикалната селекция от съвременна електроника ще се погрижат sayulke, стоящ зад проектите Мелформатор и Nordic Soundscapes, както и специален гост –  изненада, който е собственик на една от най-големите и редки колекции от плочи в Европа.
Традиционнaта коледно-великденска серия от партита по идея и изпълнение на екипа на Artnewscafé All Together Now датират от 2014 г. и продължават успешно и до днес. Локациите се променят през годините (Artnewscafe, Stage 51, клуб Void), но винаги привличат аудитория от 300 до 600 готини забавляващи се хора, които заедно споделят празника. Void e на ул. "Атанас Самоковеца" 2, кв. Капана, Пловдив

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички