Кралете на деткора Whitechapel атакуват София на 3 юли


Кралете на деткора Whitechapel атакуват София на 3 юли

3508

Американската екстремна метъл формация Whitechapel идва за първи път в България за концерт в столичния клуб Mixtape 5 от 19.00 ч. на 3 юли.

Деткор бандата от Ноксвил, Тенеси, е кръстена на областта Whitechapel в Източен Лондон, Англия, като се позовава на поредицата от убийства, извършени от Джак Изкормвача. Основан през 2006 г. от Phil Bozeman и Ben Savage, съставът издава шест студийни албума, единадесет музикални клипа и понастоящем е в каталога на Metal Blade Records. В първата седмица след премиерата си дискът "A New Era Of Corruption" (2010) продава над 10 000 бройки и се класира на 43-то място в класацията Billboard 200.  Най-новото творение на петорката "The Valley" се очаква на 29 март.

Whitechapel е повлияна от голям и разнообразен набор от групи, сред които Cannibal Corpse, Meshuggah, Bloodbath, Pantera, Metallica, Slayer, Suffocation, Deftones, Despised Icon, Behemoth, Nile, Gojira, Necrophagist, Carcass, Aborted, Agnostic Front, Deicide, Morbid Angel, Napalm Death, Entombed и Cattle Decapitation. Билети по 30 лeвa и могат да бъдат закупени от мрежата Bilet.bg, както и на всички каси (пълен списък може да намерите тук) и магазини "На тъмно".  В деня на събитието и на място цената остава непроменена.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички