Майли Сайръс и Лиъм Хемсуърт минаха под венчило


Майли Сайръс и Лиъм Хемсуърт минаха под венчило

3347

Майли Сайръс и Лиъм Хемсуърт са си казали "Да" на тайна сватба в много тесен кръг, сключвайки брак в своя дом във Франклин, щата Тенеси, на 23 декември.

Това се случи шест години след обявяването на годежа им. За секретната венчавка се разбра, след като един от поканените наруши дискретността и пусна няколко снимки и видео от тържеството. От споделените кадри от Конрад Кар, приятел на новобрачните, се вижда как звездната двойка разрязва сватбена торта. По-късно самите младоженци потвърдиха, че вече официално са семейство. 26-годишната Сайръс качи няколко черно-бели снимки в Инстаграм, включително и такава с прегръдка от церемонията. "10 години по-късно...", написа тя към един от кадрите. Хемсуърт също сподели момент от паметния ден с "Моята любов".

Родителите на Майли - Тиш, и кънтри певецът и композитор Били Рей Сайръс също се появиха на фотоси в социалните мрежи навръх Бъдни вечер. Изпълнителка бе избрала за тържествения ден семпла сатенена рокля в цвета на слонова кост с гол гръб, дело на дизайнерката Вивиън Уестууд. Цената ѝ е $ 8 600 долара. Актьорът заложи на черен костюм и бели кецове.

Американската певица, композитор и актриса, придобила популярност от ролята си на Майли Стюърт в сериала "Хана Монтана", която през нощта е поп звезда, и австралийският актьор от поредицата "Игрите на глада" се запознават през 2009 г. по време на снимките на филма "Последната песен" и обявяват годеж през 2012-а, но през следващата година го развалят. Те изкараха разделени повече от три години.

"Толкова имах нужда от промяна. Трябваше отново да си паднем един по друг", довери неотдавна Сайръс, чиято кръщелница на Доли Партън.

Двойката бе забелязана отново заедно през 2015 г. През 2016 г. в интервю Майли потвърди, че не само са заедно, а отново са сгодени. Оттогава те не говорят много за връзката си, но Лиъм публикува тази година  снимка в Инстаграм, към която написа за Сайръс, че е неговият "малък ангел".

Майли и Лиъм живееха в общия си дом в Калифорния, който обаче изгубиха при пожарите миналия месец. След инцидента двойката дари $ 500 000 на фондация "Малибу", припомня CNN.

Снимка: Инстаграм

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички