Изключителен интерес към концерта на Accept в Пловдив


Изключителен интерес към концерта на Accept в Пловдив

3599

Уникалният концерт на Accept в Пловдив е на път да бъде разпродаден, огласиха неговите организатори BGTSC. Както е известно, металиадата предстои в Античния театър от 19.00 ч. на 18 май, събота. "Филмирането на специалното шоу, което ни готвят обичаните у нас Accept  заедно с Пловдивската филхармония, плюс магичната сила на Античния  театър в Пловдив, се оказаха много силен мотиватор, включително за фенове от Европа, да не чакат последния момент за закупуването на билети, каквато често е практиката у нас", заяви собственикът на промоутърската компания Бойко Гюров.
Освен родните почитатели на тежката музика, фенове от Румъния, Хърватска, Словения, Словакия и дори Унгария и Австрия могат да се сдобият с билети, които се продават на каси в съответните държави. Допълнително за цял свят е налична и онлайн опцията за покупка на пропуски "принтирай вкъщи" (print@home). Някои от секторите - включително най-големият и скъп, вече са разпродадени.  Специалното събитие ще бъде записано и издадено на DVD. Билети - онлайн и в мрежата на "Ивентим", а някои от местата, на които могат да бъдат открити, са бензиностанции OMV, Technopolis, "Български пощи", Orange, Usit Colours, магазини "На тъмно", Office 1 Superstore, билетна каса на Eventim на улица "6-ти септември" в София, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна и Пловдив – билетна каса пред общината.
Ставайки част от това събитие, вие давате разрешението си да бъдете заснети за целите на DVD продукцията, поясняват организаторите.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички