Мария Илиева завършва 2018 по най-вълнуващия начин


Мария Илиева завършва 2018 по най-вълнуващия начин

3552

Много искрено и с много стил Мария Илиева поднесе на стотиците фенове в клуб City Stage едно музикално вълшебство, едно пътуване през истински осмислен музикален път.

Изпипано до най-малкия детайл, много музикантско и емоционално, събитието за пореден път показа, че Мария Илиева е кралицата на българската поп сцена. На втория ден на Коледа вокалистката избра да представи албума си "Всичко", събрал най-големите ѝ хитове. Зад нея бяха музикантите Георги Янев (китара), Милен Кукошаров (клавишни), Мартин Ташев (тромпет и вокали), Васил Вутев (барабани) и Младен Димитров (програминг, перкусии, синтезатор), а специалните гости на събитието бяха три от най-емблематичните имена за българската музика. Графа и Любо се качиха на сцената за дуетите "Крадена любов", "Чуваш ли ме" и "Alright", а с Живко Петров Мария зарадва присъстващите със специална версия за пиано и глас песента "Сама", на която маестрото е автор.

Най-доброто от Мария Илиева от началото до днес – това усети публиката в City Stage и пя заедно с вокалистката всяка една песен. Сред гостите бяха приятели и партньори на МарияМага, който е автор на първите ѝ хитове през 2001 г., Саня Армутлиева – издател на компилацията "Всичко", Велизар СоколовЗаки, Васко ИвановDexter, Сантра и много други.

Мария Илиева отдели няколко минути в края на концерта, за да благодари поименно на всички автори, музиканти и приятели и партньори, които участват в албума. Равносметката от 2018 г. е впечатляваща – певицата стана майка за пръв път в началото на годината, а в края издаде антология, събрала най-големите ѝ хитове – двете най-значими събития в личния и професионалния ѝ живот. Още много музика предстои на Жена на годината и през 2019 – Мария подготвя турне в САЩ през януари и февруари, а след това – и в България, с което ще представи "Всичко – най-доброто от Мария Илиева".

Албумът е на пазара у нас чрез "Вирджиния Рекърдс".

Снимка: Нели Куртева 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички