20 години H.M.S.U. - 20 години дръм и басс култура в България


20 години H.M.S.U. - 20 години дръм и басс култура в България

3085

Почти 20 години H.M.S.U. (Hard Music And Sounds United) остава организация, вярна на басовите настроения и основен проводник на дръм-ен-бейс и джънгъл движението у нас.  По случай юбилея, в столичната зала "Универсиада" на 26 януари се очакват над 25 международни и родни артисти, както и редица други изненади за първи път в България. В празничното събитие ще участват всички артисти на H.M.S.U. – Acidtrip, Cooh, Konspirator, EXo, Faith, L 33, Liusy, Ogonek, Mocks и Targy. Всеки от тях готви специална изненада за представянето си, което ще доведе на обща сцена една от най-епичните програми, правени някога на събитие в България
Една от водещите родни организации за електронна музика у нас е в центъра на всички най-големи електронни събития. Нейният колектив от артисти е прецизно подбран, така че едва ли има спектър от дръм-ен-бейса, който да не е застъпен в изявите ѝ. Голяма част от тях са чести гости на най-масивните събития и фестивали по света и гордо поставят българския отпечатък в този винаги развиващ се и модерен жанр. Издават парчета и албуми за някои от най-големите лейбъли - допълнително доказателство за влиянието, което членовете на организацията оказват на международната дръм и басс среда. 
Заедно с активното промоутиране на тази култура у нас, това печели уважение към родната организация и присъствието на България в челните редици на световната сцена. С проведени над 500 събития и поканени над 400 международни гости, HMSU e основно свързващо звено между различните организации и артисти от Балканите, а едва ли има друг подобен феномен, който да обединява в такъв мащаб всички държави около нас.
За няма 24 часа след пускане на билетите, 400 ду̀ши се сдобиха с пропуски за събитието, а бонусите при ранно закупуване и атрактивната цена от 20 лева са своеобразен подарък от организацията към всички верни фенове.
Билети могат да бъдат намерени онлайн и в разпространителната мрежа на Eventim.bg в цялата страна.  Повече информация тук.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички