От 60 до 140 лева за Sting в Арена Армеец


От 60 до 140 лева за Sting в Арена Армеец

3063

Sting изнесе три изключителни концерта в България и рекордно бързо разпродаде "Арена Армеец" и два пъти Античния театър в Пловдив.  В София беше придружен от сина си Joe Sumner, а в Пловдив – от реге иконата Shaggy, с когото издадоха съвместния диск "44/876",номиниран за "Грами" в категорията за най-добър реге албум.

За наше щастие, Sting  включи България в новото си европейско турне My Songs. Знаменитият британец пристига отново по покана на "София Мюзик Ентърпрайсис" за концерт в столичната зала "Арена Армеец" от 20.00 ч. на 1 юни (събота). Концертите, включени в обиколката, ще са наистина много специални. Многобройните почитатели на великия музикант ще имат удоволствието да станат част от ново невероятно и динамично шоу. Те ще имат възможност да чуят най-обичаните песни на Sting, белязали впечатляващата му кариера, сред които  "Englishman In New York", "Fields Of Gold", "Shape Of My Heart", "Every Breath You Take", "Roxanne", "Message In A Bottle" и други. 
Определян като един от най-емблематичните световни артисти, Sting е носител на 16 статуетки "Грами", две отличия "БРИТ", "Златен глобус", приз "Еми",  има 4 номинации за "Оскар" и една за "Тони", Награда на века от списание "Билборд" и Човек на годината за 2004 на MusiCares. Член е на Hall Оf Fame за автори на песни, носител е на авторитетното отличие "Кенеди център", специалната награда на The American Music Award Оf Merit и на The Polar Music.
През своя звезден творчески път, Sting продава почти 100 милиона копия на албумите си като солов артист и заедно с The Police.
Билети на цени от 60 до 140 лева могат да бъдат закупени в мрежите на "Иветним", както и онлайн чрез  www.Еventim.bg.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички