Спечели покана за юбилейното парти 20 години H.M.S.U.


Спечели покана за юбилейното парти 20 години H.M.S.U.

3380

Както обещахме, любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" продължава.

Предложението и този път е от нашите приятели H.M.S.U. (Hard Music And Sounds United), основни проводници на дръм-ен-бейс и джънгъл културата у нас цели две декади.
 
По случай юбилея, в столичната зала "Универсиада" на 26 януари се очакват над 25 международни и родни артисти , обещаващи редица изненади за първи път в България. В празничното събитие ще участват всички членове на организацията. Двама от вас получават уникалния шанс да се сдобият с пропуск за хардажното парти. Имената на късметлиите ще бъдат изтеглени на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

Кой известен холандски проект, събиращ корифеи на текстеп саунда, които са връстници на H.M.S.U. по сценично присъствие, бе сред специалните гости по случай 10-годишния юбилей на родното електронно движение?

Очакваме на: ivokitsov@yahoo.com

Subject: Za igrata/H.M.S.U.

Оставете и GSM номер за обратна връзка.

Всеки има право да участва само по веднъж.

Верния отговор, както винаги, може да откриете в MySound.bg!

Крайният срок за участие е 24.00 ч. на 17 януари, четвъртък.

Успех на всички!*

H.M.S.U. - една от водещите родни организации за електронна музика, е в центъра на всички най-големи събития от направлението. Нейният колектив от артисти е прецизно подбран, така че едва ли има спектър от дръм-ен-бейса, който да не е застъпен в изявите ѝ. Голяма част от тях са чести гости на най-мащабните събития и фестивали по света и гордо поставят българския отпечатък в този винаги развиващ се и модерен жанр. Издават парчета и албуми за някои от най-големите лейбъли - допълнително доказателство за влиянието, което членовете на организацията оказват на международната дръм и басс среда.

Hard Music Аnd Sounds United е свободно дръм-ен-бейс движение, което започва своето съществуване в България през 1999 година. Основните цели са популяризиране на дръм-ен-бейс културата и приобщаване на нови почитатели към това направление.

Любопитен факт е, че с малки изключения организацията е винаги изключителен и единствен продуцент на всички свои събития. А участниците в тези партита са сред най-популярните и уважавани артисти в своята област.

*Предоставената лична информация е защитена и ще бъде използвана само за нужната идентификация на спечелилите, без да бъде предоставяна на трети лица, като ще се съхранява при необходимите условия за конфиденциалност.
  

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички