Manowar с турнето си The Final Battle 2019 в София


Manowar с турнето си The Final Battle 2019 в София

3451

Знаменосците на метъла Manowar потвърдиха ексклузивна дата в София, част от лятното Final Battle World Tour 2019.

Дългоочакваното завръщане на ветераните у нас след почти 10 години предстои по покана на  Loud Concerts в зала "Арена Армеец" на 16 юни. "Ние обещахме да се завърнем в България и сега ще изпълним това свое обещание! - споделя Joey DeMaio - Страстта и силата на българските фенове са легендарни! Феновете на Manowar са Най-Ревностните фенове в България и светът го знае и ще се убеди в това още веднъж".
Final Battle World Tour 2019 стартира със сетлист с най-любимите парчета на почитателите от Hangar 11, Тел Авив, Израел, на 25 февруари. E.V. Martel ще участва като китарист в обиколката. 
Влиянието на бандата в рок индустрията е неоспоримо. По време на убийствената им кариера, музикантите оставят отпечатък върху хеви метъл жанра с невероятно майсторство и характерно творчество. С безкрайно убеждение и упорство и с безпогрешна смелост да прави нещата по свой собствен начин, бандата се справя дори и с невъзможно изглеждащите предизвикателства. Във времето на риалити формати, откриващи "таланти", и тромави еднодневни хитове, тази група предоставя на феновете точно това, заради което ги обичат: величествената и силна музика на техния живот; песни, възпяващи смелостта на индивида и духа на обществото. Съставът е носител на множество златни и платинени награди, има над 35 турнета като водеща група с продадени между 10 и 50 хиляди места. Несравнимите верни последователи на Manowar от цял свят присъстват неизменно на изявите им на живо. Ето защо, фенове от над 40 страни пътуват до Германия, за да ги гледат на Magic Circle Festival. Американците издават "Thunder In The Sky" (2009 г) и като трибют към най-преданите си фенове записват за пръв път в метъл историята забележителната балада "Father" на 18 различни езика. С  "Kings Of Metal MMXIV Silver Edition" групата дарява на последователите си съвсем нов запис, пълен с изненади и бонуси, на бестселъра и носител на награди албум "Kings Of Metal".  Световното The Final Battle World Tour дава воля на безкрайната сила на Manowar, по-мощна от когато и да било, и със съвсем нова мултимедийна продукция; тя ще бъде споделена с всички онези, в чиито вени тече Истински Метъл. За най-големите фенове, на това турне са пуснати в продажба ограничен брой Ultimate Fan Experience  Upgrades - бонуси към основния билет; това означава, че притежателите на Ultimate Fan Experience Upgrade трябва да имат закупен отделно билет за концерта.  Ultimate Fan Experience  Upgrade са достъпни ексклузивно на The Kingdom Оf Steel (Europe). 
За да си поръчате Ultimate Fan Experience  Upgradeтук. Пропуски има и на www.eventim.bg. "The Dawn Of Battle" (Recorded Live At Monsters Of Rock Brazil 2015): https://youtu.be/oWCxvXygZ-w

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички