Nordic Soundscapes открива Пловдив - Столица на културата 2019


Nordic Soundscapes открива Пловдив - Столица на културата 2019

3790

Дългоочакваното откриване на Пловдив - Европейска столица на културата 2019 предстои този уикенд.
 Програмата е пълна с многоцветни събития от всякакъв характер, а в кулминационната нощ на 12 януари ще се проведе и специалното издание на платформатa за скандинавска музика и култура Nordic Soundscapes, известиха от екипа на EventEase, традиционно организиращи популярната поредица.

Партито е обявено в клуб Void, удобно позициониран в сърцето на Капана. Във Фейсбук ще го намерите тук.Освен резидентите на платформата Мартин Илиев и Самуил Кехайов, в събитието ще се включат и Деница Чакърова и Пламен Кунов (Plamen K).   
Деница е основател на независимата общност Plovdiv Design Talk - срещи за споделяне на опит в сферата на дизайна с нестопанска цел. Също така организира ежемесечни срещи на тема Потребителско изживяване, като основател на UX MeetUp Plovdiv. От по-малко от година започва да пуска музика в избрани пловдивски заведения. Хоби, което все повече е важна част от живота ѝ. Партита са с заглавие Good Vibes - селекция от съвременна скандинавска музика от инди, през синти поп, до ню уейв и дарк уейв.
Вечерта традиционно ще продължи със селекциите на Самуил Кехайов (sayulke) и Мартин Илиев (martin), обичайните заподозрени зад пултовете на Nordic Soundscapes, които, както вече знаем, са усъвършенствали магията на неусетното преплитане на нощ и ден, съпровождано от хипнотизиращите звуци на северната музика. Пламен Кунов, познат още като Plamen K, се занимава професионално с диджеинг от 2008 година. До 2012-а  е резидент на най-големият клуб за електронна музика в Пловдив - Plazma. Един от създателите на проекта Progressive Мinds, който отбеляза значителен успех сред феновете на жанра в Пловдив. Заставал е на сцената редом с имена като Dusty Kid, Cardo, D-Formation, V-Sag и други интернационални диджеи. Странично се занимава с аналогова фотография.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички