С D2 към Марс


С D2 към Марс

3524

Музикантите от D2 ще зарадват своите почитатели с нов сингъл и видео, озаглавени "Марс".  Официалната премиера е в Sofia Live Club на 26 януари (събота), съпътствана от ударен лайф с най-доброто от групата.
 "Марс" е по музика и аранжимент на цялата формация, a текстът е създаден от Руши Видинлиев, с когото музикантите работиха и по предишния си сингъл "Егоист". Песента е записана през лятото на 2018 г. преди Деян Каменов – Дидо да влезе в риалити шоуто "Фермата", а клипът - малко след като вокалистът на D2 стана победител в шоуто. Режисьор на видеото е Валери Милев, който предлага на почитателите на хубавата музика уникално визуално пътешествие към далечните светове на Марс. В абсолютен синхрон със стилната визия на клипа е и очарователното присъствие на красивата Радина Филипова – талисман на българската художествена гимнастика.
Видеото е реализирано с вдъхновяващата подкрепа на Nescafe Dolce Gusto, марката която още веднъж показва, че подкрепя българските артисти и култура, както и със съдействието на националната обсерватория "Рожен" и нейния директор - д-р Никола Петров. В кадрите групарите са с най-актуалните модели очила на оптики Leonardo и облечени с модерните костюми на Sergio Barone. Веднага след събитието, D2 стартира национално клубно турне в повече от двайсет български града.  Билети на предварителна продажба в мрежата на eventim.bg на цена 15 лева и на място в деня на концерта по 20 лева. Sofia Live Club ще отвори в 21.00 ч.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички