Седмите 359 Hip Hop Awards ще бъдат раздадени на 7 февруари


Седмите 359 Hip Hop Awards ще бъдат раздадени на 7 февруари

3801

Зала EFE на столичния хотел "Маринела" ще бъде домакин на седмите 359 Hip Hop Awards.

Цремонията, събираща хип-хоп аудиторията у нас, представители на мейнстрийм и ъндърграунд сцената, ще се състои от 20.00 ч. на 7 февруари. Ще бъдат наградени победители в над 15 категории. Събитието очаква за поредна година стотици гости, а за доброто настроение на публика със своите изпълнения ще се погрижат редица топ изпълнители. На сцената ще се качат петкратният носител на титлата "Рапър на годината" 100 Kila, NDOE, Murda Boyz, Venzy, Боби Ваклинов, Angell, DJ George, BiterZzz Twerk & Hip Hop и др. Организаторите са подготвили специална изненада за гостите - ексклузивна хип-хоп колаборация с международно участие.

Миналогодишният носител на титлата "Рапър на годината" Dim4ou и съпругата му Веси ще бъдат водещи на галата. VIP куверти могат да бъдат закупени чрез лично съобщение на Фейсбук страницата на 359 Hip Hop Awards или на телефон 0879 444 485. Билети могат да бъдат купени в чрез мрежата на Eventim.

В категория "Номинации" в официалния сайт на събитието www.359awards.com са публикувани в "Топ 5" номерата на всеки артист или проект. Може да се пускат до 5 есемеса от един номер. Гласуването се затваря в 00.00 часа на 3 февруари.

В категория "Гласуване" в официалния сайт на събитието www.359awards.com са публикувани в "Топ 5" онлайн формата за гласуване на всеки артист или проект. Всеки потребител може да гласува свободно за всички или само за избрани категории от един IP адрес. След изпращане софтуерът блокира IP адреса на гласувалия и следи за опити за повторно гласуване. При опит за манипулация на вота през proxy сайтове, подадените гласове от подобни референти се анулират автоматично. Допълнително се следи за гласуване от динамични IP адреси от една и съща мрежа на един и същи доставчик.

При установяване на злоупотреба получените гласове се анулират автоматично.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички