Jaya The Cat с втора дата в София


Jaya The Cat с втора дата в София

3553

Както MySound.bg вече извести, купонджиите Jaya The Cat се завръщат в България по покана на "Терминал 1" след година и половина отсъствие от нашата сцена.

Групата разпродаде първия си концерт, а организаторите обявиха дата и за второ шоу - 28 февруари, четвъртък. Локалният съпорт отново е поверен на Plastic Bo. и Selector Lazy Face. Вратите на клуба отварят в 21.00 часа, а началото е предвидено за 22.00 ч. 

Програмата за двата гига на Jaya The Cat ще бъде идентична. Вечерта започва със сет на Selector Lazy Face. Веднага след него на сцената ще се качат музикантите от Plastic Bo.  Едни от най-известните им песни са "Самолет", "Ставри", "11 коловоз", "Двама", "Две нощни пеперуди", кавърверсията на "Телефонна любов" на Васил Найденов и други. 

Софийската публика ще има възможност да чуе парчета от най-новия албум на Jaya The Cat - "A Good Day For The Damned".  Нетърпението за предстоящата среща е взаимно и бандата обещава да се завърне подобаващо у нас с незабравим концерт. Традиционно, колоритната дружина събира между 1 200-2 000 души при различните си гостувания.

Билети  за 28 февруари се разпространяват в мрежата на Eventim.bg на цени от 25 лв. в предварителна продажба и 30 лв. на самата дата и място. 

Интересът е голям и се очаква също да свършат много преди самата дата и да не се предлагат на място. Броят им е ограничен! Каси: щандовете на Eventim на ул. "6-ти септември", Office 1 Superstore, OMV, Orange Center, Orange.bg, Usit Colours, Билетен център НДК, "Строежа", "Български пощи", "Вастелс България", "Арена Армеец", "Технополис", Duende Travel София, книжарниците "Бард" и "На спирката", както и онлайн през сайта на компанията.  

Събитието във ФейсбукТУК.

 

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички